Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Botswana kennismaking

Botswana is een dunbevolkt land in zuidelijk Afrika dat wordt gedomineerd door de Kalahari woestijn, die in het noorden tot leven wordt gewekt door rivieren die ontspringen op de hoogvlaktes van Angola. Deze rivieren vormen de Okavango Delta.

De overheid van Botswana voert al tientallen jaren een beleid gericht op duurzaamheid en behoud van de ongerepte natuurschatten. Een deel van het land is opgedeeld in grote privé concessies die worden geëxploiteerd door de beste safari bedrijven. Deze privé concessies zijn vaak zo groot dat voor iedere bezoeker 50km² natuur ter beschikking staat. Het resultaat is een pure Afrika-ervaring!

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Botswana.

Botswana exclusieve safari op maat betoverende zonsondergang Okavango Delta | Mambulu! Safaris With A Difference

"We wilden er een echte natuurvakantie van maken met als hoogtepunt het zien van wilde honden. In samenwerking met Mambulu! safaris zijn beide gelukt" (Marga en Henk Christiaans, Veenendaal).

Botswana - veel natuur en weinig toeristen

In Botswana vindt u de beste safari lodges die onderling worden verbonden door een dicht netwerk van vliegverbindingen met kleine vliegtuigjes. Die delen van Botswana die niet worden geëxploiteerd als privé concessie lenen zich uitstekend om zelfrijdend met een 4wd (selfdrive) te verkennen. U overnacht op het dak van de auto of in lodges of een combinatie van beiden.

Botswana exclusieve safari op maat Kwando concessie Okavango Delta | Mambulu! Safaris With A Difference

Botswana is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige safarilanden. Als u op zoek bent naar grote hoeveelheden wildlife en ongerepte landschappen – van moerassen en rivierdelta’s tot zoutvlaktes en woestijnen, zonder massa’s andere toeristen, dan is Botswana een aanrader.

Botswana exclusieve safari op maat eindeloze vlaktes in Central Kalahari | Mambulu! Safaris With A Difference

Als u zich echt alleen op de wereld wilt voelen, ver van alle dagelijkse drukte en beslommeringen, dan is Botswana de ideale safaribestemming. Met een oppervlak van 16 keer Nederland en 2,1 miljoen inwoners is Botswana een dunbevolkt land. U bevindt zich er dan ook continu in een eindeloze ongerepte natuur, zonder iets of iemand om u heen.

Botswana - Nationale Parken

Vlieg bijvoorbeeld met een klein vliegtuigje naar de Okavango Delta, waar u vanuit luxe lodges game drives, wandel safari’s, boot safari’s en Mokoro tochten maakt. In Chobe National Park en het Moremi Game Reserve komt u oog in oog te staan met een rijke verscheidenheid aan wilde dieren, zoals bijvoorbeeld Afrikaanse wilde honden, leeuwen en luipaarden.

Botswana exclusieve safari op maat luipaard Khwai Community Area | Mambulu! Safaris With A Difference

Of bezoek het Central Kalahari Game Reserve en maak kennis met het woestijnleven en de Bosjesmannen. Nxai Pan National Park en Makgadikgadi National Park laten u kennis maken met de uitgestrekte zoutvlaktes.

Botswana is bij uitstek geschikt voor een self-drive safari met 4wd terreinwagen of een begeleide mobiele kampeer safari. En een verblijf in Botswana laat zich prima combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen.

Zimbabwe exclusieve safari op maat Victoria watervallen bij nacht | Mambulu! Safaris With A Difference

Botswana - reissuggesties

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat. 

BotswanaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...