Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kolobeng

Treedt tijdens uw individuele safari op maat door Botswana in de voetsporen van Dr. David Livingstone. In Kolobeng bouwde Dr. David Livingstone zijnderde en laatste missie post, op ongeveer 20 km ten westen van Gaborone, voorbij Gabane. Neem contact met ons op om het nationale monument voor Dr. Livingstone op te nemen in uw individuele maatwerk safari.

Botswana individuele luxe safari op maat Kolobeng missie post Dr. Livingstone | Mambulu! Safaris With A Difference

Kolobeng – Dr. David Livingstone

In Gabane bouwde Dr. Livingstone het huis en de kerk, de fundamenten van het huis zijn nog te zien. Elizabeth, de dochter van David en Mary Livingstone, die al zes weken na de geboorte overleed, ligt hier begraven. Kolobeng is tegenwoordig een Nationaal Monument.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...