Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kolobeng

Treedt tijdens uw individuele safari op maat door Botswana in de voetsporen van Dr. David Livingstone. In Kolobeng bouwde Dr. David Livingstone zijnderde en laatste missie post, op ongeveer 20 km ten westen van Gaborone, voorbij Gabane. Neem contact met ons op om het nationale monument voor Dr. Livingstone op te nemen in uw individuele maatwerk safari.

Botswana individuele luxe safari op maat Kolobeng missie post Dr. Livingstone | Mambulu! Safaris With A Difference

Kolobeng – Dr. David Livingstone

In Gabane bouwde Dr. Livingstone het huis en de kerk, de fundamenten van het huis zijn nog te zien. Elizabeth, de dochter van David en Mary Livingstone, die al zes weken na de geboorte overleed, ligt hier begraven. Kolobeng is tegenwoordig een Nationaal Monument.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...