Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Manyana

Bent tijdens uw individuele safari op maat in de buurt van Gaborone, breng dan een bezoek aan de rotsschilderingen van Manyana. De schilderijen zijn verspreid over vijf afzonderlijke rotswanden. Neem contact met ons op voor een bezoek aan Manyana als onderdeel van uw indivituele maatwerk safari.

Botswana individuele luxe safari op maat Manyana Rock Paintings | Mambulu! Safaris With A Difference

Manyana – nationaal monument

Op de afbeeldingen zijn onder andere giraffen, antilopen, menselijke figuren en geometrische ontwerpen te zien, die allemaal dateren van tussen 1100 en 1700 vóór Christus. Ze zijn naar alle waarschijnlijkheid door Khoe (klik sprekende) herders gemaakt. Manyana is tegenwoordig een Nationaal Monument. Aan de zuidkant van het dorp staat Livingstone's Tree, waaronder de grote ontdekkingsreiziger zou hebben gepredikt. Deze oude, grote vijgenboom - nu omheind - rust op zijn takken die ondertussen de grond raken.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...