Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Manyana

Bent tijdens uw individuele safari op maat in de buurt van Gaborone, breng dan een bezoek aan de rotsschilderingen van Manyana. De schilderijen zijn verspreid over vijf afzonderlijke rotswanden. Neem contact met ons op voor een bezoek aan Manyana als onderdeel van uw indivituele maatwerk safari.

Botswana individuele luxe safari op maat Manyana Rock Paintings | Mambulu! Safaris With A Difference

Manyana – nationaal monument

Op de afbeeldingen zijn onder andere giraffen, antilopen, menselijke figuren en geometrische ontwerpen te zien, die allemaal dateren van tussen 1100 en 1700 vóór Christus. Ze zijn naar alle waarschijnlijkheid door Khoe (klik sprekende) herders gemaakt. Manyana is tegenwoordig een Nationaal Monument. Aan de zuidkant van het dorp staat Livingstone's Tree, waaronder de grote ontdekkingsreiziger zou hebben gepredikt. Deze oude, grote vijgenboom - nu omheind - rust op zijn takken die ondertussen de grond raken.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...