Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Matsieng Footprint

Neem tijdens een individuele safari op maat even de tijd om te stoppen bij Matsieng FootprintEven buiten Gaborone bij het plaatsje Rasesa staat het nationale monument Matsieng Footprint. Het bestaat uit een zandstenen plaat met twee diepe gaten en gravures. Neem contact met ons op voor een maatwerk safari, inclusief Matsieng Footprint.

Bostwana individuele safari op maat Matsieng Footprint bij Gaborone | Mambulu! Safaris With A Difference

De legende zegt dat de eerste voorouder van de Batswana, de Matsieng (een eenbenige reus) uit een gat klom, gevolgd door zijn mensen, hun huisdieren en wilde dieren. De gravures - tegenwoordig lastig te zien - zijn waarschijnlijk gemaakt door Khoe herders, en dateren uit het begin van het tweede millennium.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...