Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Matsieng Footprint

Neem tijdens een individuele safari op maat even de tijd om te stoppen bij Matsieng FootprintEven buiten Gaborone bij het plaatsje Rasesa staat het nationale monument Matsieng Footprint. Het bestaat uit een zandstenen plaat met twee diepe gaten en gravures. Neem contact met ons op voor een maatwerk safari, inclusief Matsieng Footprint.

Bostwana individuele safari op maat Matsieng Footprint bij Gaborone | Mambulu! Safaris With A Difference

De legende zegt dat de eerste voorouder van de Batswana, de Matsieng (een eenbenige reus) uit een gat klom, gevolgd door zijn mensen, hun huisdieren en wilde dieren. De gravures - tegenwoordig lastig te zien - zijn waarschijnlijk gemaakt door Khoe herders, en dateren uit het begin van het tweede millennium.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...