Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Nata

In een individuele safari reis op maat is Nata vaak alleen een doorgaansplaats. Dat is jammer want Nata is de ideale plaats voor een stopover op weg van Maun of Francistown naar Kasane. Een bezoek aan de Nata Bird Sanctuary is dan zeker de moeite waard. Neem contact met ons op om Nata op te nemen in uw safari op maat.

Botswana individuele luxe safari op maat Nata Bird Sanctuary | Mambulu! Safaris With A Difference

Nata Bird Sanctuary - vogelparadijs

Nata Bird Sanctuary opende zijn deuren in 1993 voor het publiek en in hetzelfde jaar ontvingen zij de Tourism for Tomorrow award voor het zuidelijk halfrond. Met een oppervlakte van 250km², bestaande uit zowel graslanden en zoutpannen, biedt de Sanctuary toegang tot de zoutpannen in een belangrijk ecologisch kwetsbaar gebied. 

In het hoogseizoen kunt u veel vogels spotten en zelfs wat wildlife. Wanneer de zoutpannen met water zijn gevuld komen er duizenden flamingo's, pelikanen, eenden en ganzen samen. Een geweldig gezicht! Zeker vanuit een schuilplaats heeft u prachtig uitzicht op de vele vogels.

Botswana individuele luxe safari op maat uitzicht bij Nata Bird Sanctuary | Mambulu! Safaris With A Difference

Nata – Botswana’s eerste community based project

Botswana's eerste community-based project wordt geleid en bemand door bewoners van vier lokale gemeenschappen

 • Nata
 • Maphosa
 • Sepako
 • Manxotae

Het project is een goed voorbeeld van hoe je aan wilde dieren kunt verdienen anders dan voor consumptie en wat een direct financieel voordeel oplevert voor de lokale gemeenschappen. De opbrengst van deze toeristische activiteiten worden gedeeld over de vier gemeenten die vervolgens zelf besluiten waarvoor ze deze willen gebruiken of inzetten. Ongeveer 3.000 stuks vee van de leden van deze vier gemeenten zijn op vrijwillige basis verplaatst om zo de oprichting van de Nara Bird Sanctuary mogelijk te maken.

BotswanaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Botswana reissuggesties 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia

  Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
  Groetjes,
  Linda

  Lees meer...