Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Luxe fly-in familie safari Botswana

Tijdens deze 7-daagse luxe maatwerk familie fly-in safari in Botswana vliegt u naar de Khwai Community Area (grenzend aan  het Moremi Game Reserve) en de Okavango Delta in Botswana. U begint uw safari op maat in Maun waarna u per vliegtuig naar uw accommodatie vliegt. U verblijft in een luxe familie safari tenten in kleine intieme safari kampen waarvandaan u game drives, boot safari’s en wandel safari’s onderneemt. Uw kinderen zullen genieten van de belevenissen in de ongerepte natuur en ongemerkt veel leren. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten worden mooie herinneringen voor later. Neem contact met ons op voor uw maatwerk fly-in familie safari.

Luxe fly in familie safari Botswana Little Machaba @ Andrew Howard

BotswanaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid Safariprogramma

Dag 1 - 3
Khwai Community Area

Bij aankomst op internationale vliegveld van Maun wordt u opgewacht en verwelkomt door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje naar de Khwai Community Area, grenzend aan Moremi Game Reserve.Hier wordt u opgewacht door een gids die u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten brengt. U verblijft in een luxe familie safari tent met en-suite badkamer en niet te vergeten de romantische buitendouche. De tent ligt op een houten dek en de paden naar de tenten kronkelen tussen de grote rivierbomen.

Little Machaba zwembad met uitzicht @ Andrew Howard

Tijdens uw verblijf in Little Machaba maakt u game drives en wandel safari’s, brengt u een bezoek aan de lokale community en als het water het toelaat maakt u een Mokoro tocht. U kunt natuurlijk ook genieten van het wild dat aan u voorbij trekt wanneer u heerlijk bij uw tent of bij het zwembad zit. Na het avond eten maakt u nog een avond game drive. U bepaalt zelf in overleg met het management van Little Machaba het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Accommodatie: Little Machaba Camp, volpension

Little Machaba luipaard in het spotlight @ Andrew Howard

Dag 4 - 6
Okavango Delta

Vandaag wordt u naar de airstrip van de Khwai Community Area gebracht. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje over het prachtige landschap van Botswana naar de airstrip in de Okavango Delta. Hier wordt u opgewacht door een gids en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Ook hier verblijft u in een luxe familie safari tent. Gebouwd in de iconische Machaba stijl met als  thema water en land; beide essentieel voor het leven in de Okavango Delta. Er is warm en koud stromend water en binnen- en buitendouches.

Gomoti Plains Camp Okavango Delta @ Andrew Howard

Tijdens uw verblijf in het Gomoti Plains Camp maakt u game drives, wandel safari’s en een Mokoro tocht. Het avond eten wordt als het even kan onder de sterren geserveerd. U bepaalt zelf in overleg met het management van Gomoti Plains Camp het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Accommodatie: Gomoti Plains Camp, volpension

Gomoti Plains Camp Mokoro tocht in Okavango Delta @ Andrew Howard

Dag 7
Maun

In de ochtend vliegt u terug naar Maun voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of een aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze luxe maatwerk fly-in familie safari naar de Khwai Community Area en de Okavango Delta.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen
 • Alle 'shared' game viewing activiteiten
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

BotswanaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...