Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
44 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Malawi …

… is een nog relatief onbekende reis bestemming voor safari’s op maat in zuidelijk Afrika. Met zijn hartelijke bevolking en natuurlijke diversiteit is Malawi een perfecte bestemming voor zowel beginnende als ervaren safari gangers. Het meer van Malawi biedt uitstekende accommodaties om te relaxen na een avontuurlijke safari op maat. Bovendien is Malawi nog relatief onontdekt is, dus rust en exclusiviteit zijn gewaarborgd.

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Malawi werkt hard aan de ontwikkeling van de toeristische attracties samen met buitenlandse sponsoren, onder andere vanuit Nederland. Zo kunt u tegenwoordig de Big5 weer spotten in Malawi en zijn door het hele land prima accommodaties. Malawi heeft prachtige nationale parken en wordt (nog) niet overspoeld door massa’s toeristen. Door de vriendelijkheid en toegankelijkheid van de bevolking wordt Malawi ook wel ‘Het warme hart van Afrika’ genoemd. 

malawiVraag gratis offerte op maat aan

Malawi reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Zambia en Malawi

“Machtig mooi Malawi”, dat was de kop van een krantenartikel op 11 januari 2014. Mambulu! Safaris bleek de organisator te zijn van deze reis. We namen contact op en Rob kwam op huisbezoek (wat een service!) en wij legden al onze (luxe)wensen aan hem voor en hij gaf ons ideeën over welke route en hoelang en waar. Rob bleek heel goed te hebben geluisterd en heeft prima aangevoeld wat onze ideeën waren over deze safarireis. Het was een ONVERGETELIJK MOOIE safari. Voor een volgende safari kloppen we natuurlijk weer bij Rob aan.  Door al zijn uitstekende adviezen, kennis van zaken en uitgebreide service hebben wij onbezorgd van een fantastische vakantie kunnen genieten.
Mildred en Marian
Amsterdam

Lees meer...