Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Malawi …

… is een nog relatief onbekende reis bestemming voor safari’s op maat in zuidelijk Afrika. Met zijn hartelijke bevolking en natuurlijke diversiteit is Malawi een perfecte bestemming voor zowel beginnende als ervaren safari gangers. Het meer van Malawi biedt uitstekende accommodaties om te relaxen na een avontuurlijke safari op maat. Bovendien is Malawi nog relatief onontdekt is, dus rust en exclusiviteit zijn gewaarborgd.

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Malawi werkt hard aan de ontwikkeling van de toeristische attracties samen met buitenlandse sponsoren, onder andere vanuit Nederland. Zo kunt u tegenwoordig de Big5 weer spotten in Malawi en zijn door het hele land prima accommodaties. Malawi heeft prachtige nationale parken en wordt (nog) niet overspoeld door massa’s toeristen. Door de vriendelijkheid en toegankelijkheid van de bevolking wordt Malawi ook wel ‘Het warme hart van Afrika’ genoemd. 

malawiVraag gratis offerte op maat aan

Malawi reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Tanzania en Zanzibar

Een kennis was een jaar eerder in Tanzania geweest voor een safari en aansluitend een aantal dagen naar Zanzibar. Ze vertelde over een safari "op maat" geregeld door Mambulu! Safaris en dat dat zo goed bevallen was. Zo kwamen we bij Rob terecht en inderdaad; geen woord te veel gezegd. Vanaf het allereerste begin dat we telefonisch contact hadden heb ik zijn grote betrokkenheid ervaren. Ik kan iedereen Mambulu! Safari's van harte aanbevelen.
Familie van Veen
Capelle a/d IJssel

Lees meer...