Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Malawi …

… is een nog relatief onbekende reis bestemming voor safari’s op maat in zuidelijk Afrika. Met zijn hartelijke bevolking en natuurlijke diversiteit is Malawi een perfecte bestemming voor zowel beginnende als ervaren safari gangers. Het meer van Malawi biedt uitstekende accommodaties om te relaxen na een avontuurlijke safari op maat. Bovendien is Malawi nog relatief onontdekt is, dus rust en exclusiviteit zijn gewaarborgd.

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Jonge Olifant In Majete Wildlife Reserve Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Dedza Pottery Traditioneel Aardewerk Malawi

Malawi werkt hard aan de ontwikkeling van de toeristische attracties samen met buitenlandse sponsoren, onder andere vanuit Nederland. Zo kunt u tegenwoordig de Big5 weer spotten in Malawi en zijn door het hele land prima accommodaties. Malawi heeft prachtige nationale parken en wordt (nog) niet overspoeld door massa’s toeristen. Door de vriendelijkheid en toegankelijkheid van de bevolking wordt Malawi ook wel ‘Het warme hart van Afrika’ genoemd. 

Lees onze Malawi reissuggesties

malawiVraag gratis advies op maat aan

Malawi reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Malawi
Al enige tijd had ik (Nettie) het verlangen om naar Malawi te gaan. 
Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast en een verblijf in een gastgezin verzorgd. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Groetjes, Helma en Nettie
Ysselsteyn

Lees meer...