Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Malawi kennismaking

Malawi is een relatief nieuwe reisbestemming voor een safari op maat. Malawi staat bekend om zijn ongerepte natuurparken, zoals Nkhotakota Wildlife Reserve en Big5 Majete Wildlife Reserve, de hartelijke bevolking en de vele authentieke dorpjes verspreid door het land die u ongestoord kunt bezoeken. Vandaar dat Malawi ook wel het ‘warme hart’ van Afrika wordt genoemd. Tijdens een maatwerk safari met gids of zelf rijdend ervaart u die hartelijkheid en de indrukwekkende natuur.

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Malawi.

Malawi Safari op maat wandelsafari Nyika Plateau National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

“We gaan dit jaar naar Afrika. De combinatie van Zambia en Malawi. Het was een prachtige reis, waarbij natuur en cultuur elkaar goed afwisselden. We willen langs deze weg Rob Sijm van Mambulu! Safaris heel erg bedanken voor het luisteren naar onze wensen. Hij heeft het heel goed begrepen, en de reis precies zo aangepast als wij hadden aangegeven.” (Merina en Peter Polling, Heusden)

Malawi, Big5 spotten

Malawi werkt hard aan de ontwikkeling van de toeristische attracties samen met buitenlandse sponsoren, onder andere vanuit Nederland. Zo kunt u tegenwoordig de Big5 weer spotten in Malawi en zijn door het hele land prima accommodaties. Het meer van Malawi biedt uitstekende accommodaties om te relaxen na een avontuurlijke safari op maat. Door de ligging van Malawi aan het einde van de Grote Slenk (Great Rift Valley) die van noord naar zuid door het oosten van Afrika loopt heeft het land een grote diversiteit aan landschappen, van hoogvlaktes tot rivierdalen. Lake Malawi beslaat 20% van het landoppervlak.

Malawi Safari op maat luipaard in Majete Wildlife Reserve | Mambulu! Safaris With A Difference

Malawi, ongerepte landschappen

Malawi biedt u als reiziger volop mogelijkheden voor activiteiten: wandelingen door schitterende (berg)landschappen, watersport op het meer van Malawi en wandel safari's en game drives in ongerepte natuurgebieden, zoals Big 5 Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park, Nkhotakota Wildlife Reserve, Nyika National Park en Lengwe National Park.

Het landschap van Malawi wordt voor een groot deel bepaald door de Grote Rift Vallei die van noord naar zuid door Oost-Afrika loopt. Daardoor heeft Malawi een unieke diversiteit aan landschappen, variërend van hoge bergen in het noorden (Nyika) en zuiden (Mulanje en Zomba) tot de hooglanden in het centrale deel en natuurlijk het Meer van Malawi. Al die verschillende landschappen bieden een schat aan mogelijkheden voor activiteiten, zoals wild- en vogel spotten, wandelen in de voetsporen van Dr. Livingstone, bergsporten en watersporten. Een maatwerk safari reis naar Malawi is bovendien prima te combineren met een bezoek aan het South Luangwa National Park in Zambia.

Malawi safari op maat thee plantages bij Thyolo Mambulu Safaris With A Difference

Lake Malawi

20 procent van het landoppervlak van Malawi wordt bedekt door het meer van Malawi. De aanwezigheid van het meer zorgt voor prachtige vergezichten over glooiende en bergachtige landschappen. In het meer is het prachtig snorkelen en scuba duiken tussen de kleurrijke cycliden. Een reis door Malawi en/of Zambia wordt vaak afgesloten met een ontspannen verblijf op of aan Lake Malawi.

Malawi Safari op maat luxe accommodatie met uitzicht over Lake Malawi | Mambulu! Safaris With A Difference

Malawi, warme hart van Afrika

Naast al dit natuurschoon maakt de bevolking van Malawi uw ervaring compleet. Aangezien veel mensen Engels spreken, de primaire taal is Engels, voelt u zich snel op uw gemak. Met hun open, gastvrije houding bieden de Malawiërs u volop gelegenheid om kennis te maken met hun leefwijze en leefomgeving. Wij bieden u zelfs de unieke mogelijkheid om enkele dagen in een lokale gemeenschap door te brengen en zelf te ervaren hoe de mensen leven. U kunt dan bovendien meewerken aan lokale projecten.

Malawi Safari op maat ervaar de gastvrijheid in Malawi | Mambulu! Safaris With A Difference

De combinatie van de vriendelijke bevolking, ongerepte natuurparken, veel wildlife en het meer van Malawi maakt van Malawi een uitstekende bestemming voor een gevariëerde safari op maat.

Malawi reissuggesties>>

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat.

flg malawiVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Malawi reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...