Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kasungu National Park

Kasungu National Park ligt in het westen van het centrale gedeelte van Malawi, grenzend aan Zambia. Kasungu National Park is 2100 km² groot met natuurlijke bossen en stuiken en af en toe een open vlakte. Er lopen verschillende rivieren door het park, waaronder de Dwangwa rivier en de Lingadzi rivier. Neem contact met ons op voor een safari ontwerp op maat naar Kasungu National Park.

Kasungu National Park - wildlife

Het aantal soorten dieren in Kasungu National Park is sterk verminderd door stroperij, maar er is nog steeds wildlife te zien. Over het algemeen kunt u hier olifanten en antilopen zien, evenals kleine kuddes buffels en zebra's. Verder nog enkele roofdieren zoals het luipaard, hyena, servals en jackals. Er leven een belangrijk aantal nijlpaarden in het Lifupa meer en, net zoals in andere delen van Malawi, is het park een paradijs voor vogelliefhebbers.

Buffels in Kasungu National Park in Malawi

Kasungu National Park - prehistorische sites

Kasunga Natianal Park beschikt over verschillende prehistorische sites, waaronder een ijzer-smelt oven, rots schilderingen en overblijfselen van versteende dorpen. Een van de mooiste uitzichten in Kasungu National Park is vanaf Black Rock, een heuvel die u kunt beklimmen. Eenmaal boven strekt het hele park zich eindeloos voor u uit, met heuvel na heuvel na heuvel, tot zo ver het oog kan reiken.

In het Kasungu National Park kunt u onder andre de volgende activiteiten ondernemen:

 • Bird watching
 • Cultural visits
 • Safaris

Lees onze Malawi reissuggesties

malawiVraag gratis advies op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...