Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zomba Plateau

Het Zomba Plateau is een uniek bergplateau in zuid Malawi. Het Zomba Plateau is 1.800 meter hoog en is begroeid met enorme ceder-, pijn- en cipres bomen. Over het Zomba Plateau stromen riviertjes die soms watervallen vormen en neerkomen in kleine meren. Neem contact met ons op voor een individuele safari op maat naar het bijzondere Zomba Plateau.

Ku Chawe in op Zomba Plateau zuid Malawi

Op het Zomba Plateau zijn meerdere auto- en wandelroutes om het plateau te verkennen. Diverse uitzichtspunten geven prachtig uitzicht op de omgeving van het plateau en de vallei van de Shire rivier. In de koloniale tijden werd deze omgeving beschreven als 'het beste in het Britse rijk'. Of u nu loopt of rijdt, er is altijd iets te zien. Er zijn nog luipaarden, hoewel de waarnemingen zeldzaam zijn. Vaker zult u de reuze vlinders zien en, op de lagere hellingen, bavianen. De long-crested eagle en de augur buzzard zijn hier te zien.

Op het Zomba plateau kunt u onder andre de volgende activiteiten ondernemen:

 • Bird watching
 • Outdoor Activities
 • (Water) sports
 • Hiking
 • Mountain biken

Lees onze Malawi reissuggesties

malawiVraag gratis advies op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...