Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Malawi reissuggesties

Wilt u kennis maken met de Afrikaanse wildernis in Malawi én genieten van comfort en luxe? Dan is deze exclusieve fly-in individuele maatwerk safari naar Majete Wildlife ReserveLiwonde National Park en Lake Malawi iets voor u. In 14 dagen reist u langs de hoogtepunten van Malawi. Op elke plek verblijft u een aantal dagen, zodat u de schoonheid ervan op u kunt laten inwerken en er volop kunt genieten. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Malawi.

Pumulani romantisch diner bij zonsondergang aan Lake Malawi

Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met uw eigen 4x4 huurauto door Malawi. U rjidt zelf naar het ruige Nyika National Park in het noorden van Malawi en via de westoever van Lake Malawi naar de glooiende hellingen met theeplantages rond Thyolo. Via Liwonde National Park rijdt u naar Lake Malawi waar u op 2 verschillende eilanden overnacht. Een afwisselende maatwerk selfdrive safari door het 'warme hart van Afrika', zoals Malawi wel wordt genoemd. Neem contact met ons op voor een ontwerp van uw maatwerk selfdrive safari in Malawi. 

Mumbo Island in Lake Malawi

Deze op maat gemaakte rondreis door Malawi brengt u naar het mooiste wat het land te bieden heeft. U bezoekt zelf rijdend of met een gids/chauffeur Luwawa Forest ReserveNyika National Park, Nkhotakota Wildlife ReserveLake MalawiMajete Wildlife Reserve en Liwonde National Park. Hier heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een lokaal dorp en de echte cultuur te proeven. U eindigt uw reis op Lake Malawi, waar u op twee verschillende eilanden verblijft. Neem contact met ons op voor een offerte voor deze unieke rondreis op maat door Malawi.

Nyika National Park in Malawi

U reist tijdens deze 15-daagse safari (privé of in een kleine internationale groep) door het 'warme hart van Afrika', zoals Malawi wordt genoemd. Tijdens deze reis maakt u kennis met de warme vriendelijke bevolking. U bezoekt onder andere het Dzalanyama Forest Reserve met zijn vele vogelsoorten, de Thyolo Thee plantages en Lake Malawi. In Zambia verblijft u een aantal dagen bij South Luangwa National Park. Optioneel kunt u in een lokaal dorpje overnachten. Neem contact met ons op voor een offerte voor deze 15-daagse safari naar Malawi en Zambia.

Warme bevolking van Malawi

U begint uw luxe safari reis op maat in South Luangwa National Park in Zambia. Hier geniet u van het vele wild en de ongerepte natuur. Vervolgens verblijft u in Malawi in een kleine intieme lodge op het idylische Likoma Island in Lake Malawi. Aansluitend maakt u een maatwerk reis door het midden en zuiden van Malawi naar Majete Wildlife Reserve en Liwonde National Park. Tijdens uw reis ervaart u hoe gemakkelijk u in contact komt met de inwoners van Malawi, het 'warme hart van Afrika'. Neem contact met ons op voor een ontwerp van uw luxe maatwerk safari naar Malawi en Zambia.

Chalet Kaya Mawa Likoma Island Lake Malawi

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...