Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve fly-in rondreis Malawi

Wilt u kennis maken met de Afrikaanse wildernis in Malawi én genieten van comfort en luxe? Dan is deze exclusieve fly-in individuele maatwerk safari naar Majete Wildlife ReserveLiwonde National Park en Lake Malawi iets voor u. In 14 dagen reist u langs de hoogtepunten van Malawi. Op elke plek verblijft u een aantal dagen, zodat u de schoonheid ervan op u kunt laten inwerken en er volop kunt genieten. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Malawi.

Pumulani romantisch diner bij zonsondergang aan Lake Malawi

malawiVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 3
Lilongwe

Bij aankomst in Lilongwe wordt u opgehaald van het vliegveld waarna u naar het Latitude 13 wordt gebracht. Hier bent u de komende twee nachten en kunt u acclimatiseren voor de verdere reis. Bij het Latitude 13 staan duurzaamheid en stijl vooraan. Dit zorgt voor een frisse uitstraling van alle ruimtes. Voor de sportieveling is er ook een gym aanwezig en na het sporten kunt u heerlijk vertoeven in de spa.

Accommodatie: Latitude 13, logies en ontbijt

Latitude 13 in Lilongwe Malawi

Dag 4 - 6
Majete Wildlife Reserve

Na het ontbijt op dag 4 wordt u naar het vliegveld van Lilongwe gebracht waarvandaan u naar de airstrip van Majete Wildlife Reserve vliegt. Uw blijft hier de komende 3 nachten in Mkulumadzi. Overdag gaat u mee op avontuur met game drives, wandel safari’s en een boot safari. De lodge ligt op een prachtige locatie, waar twee rivieren samen komen. U verblijft in een van de luxe chalets waar u van uw eigen viewing deck de prachtige Afrikaanse natuur ervaart.

Accommodatie: Mkulumadzi Lodge, volpension

Mkulumadzi interieur chalet Majete Wildlife Reserve

Dag 7 - 9
Liwonde National Park

U wordt vandaag van Majete Wildlife Reserve naar Liwonde National Park gebracht door een auto met chauffeur. De autorit duurt zo’n 4 uur. In het Liwonde Nationaal Park verblijft u in de Mvuu Lodge. U verblijft hier in een luxe tent waar u slaapt in een comfortabel bed. Overdag maakt u gamedrives, fietstochten en wandel safaris.

Accommodatie: Mvuu Lodge, volpension

Mvuu Lodge Liwonde National Park

Dag 10 - 13
Lake Malawi

Tijd om weer door te reizen. U wordt vandaag opgehaald door een gids/chauffeur en naar Cape Maclear aan Lake Malawi gebracht. U verblijft hier de komende 4 nachten in Pumulani in een luxe villa. Dit is een heerlijke afsluiter van uw safari. U kunt zelf kiezen hoe actief u het maakt. Pumulani betekend ‘rust goed’ in de lokale taal, Chichewa. U kunt van het prachtige witte strand genieten, zwemmen in het heldere water, snorkelen, kajakken, een boottocht maken, en waterskiën. Een leuk feitje is dat de villas van Pumulani door de Nederlandse architect G. Hooft Graafland zijn ingericht.

Accommodatie: Pumulani, volpension

Pumulani bij Cape Maclear Lake Malawi

Dag 14
Lilongwe

Vandaag wordt u weer naar Lilongwe gebracht waar u uw terugreis naar huis aanvaardt. U wordt direct naar het vliegveld gebracht of eerst nog naar het Latitude 13, waar wij een dagkamer voor u reserveren.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve individuele rondreis door Malawi naar Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park en Lake Malawi.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle niet-gemotoriseerde activieiten bij Lake Malawi

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

malawiVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...