Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Namibië kennismaking

Namibië wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit aan woestijn landschappen waaraan diverse diersoorten zich op wonderbaarlijke wijze hebben aangepast. In de meest afgelegen gebieden van het land leven nog authentieke stammen. Eén van de grote voordelen van Namibië is dat het land over een uitstekend wegennet beschikt waardoor u zelf uitstekend door het land kunt rijden. Dat maakt een safari reis in Namibië betaalbaarder dan reizen in sommige andere Afrikaanse landen. Het land is nagenoeg malaria vrij en heeft een gezond klimaat, waardoor Namibië prima geschikt is voor avontuurlijke families met jonge kinderen.

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Namibië.

Namibië Safari op maat bezoek de metershoge zandduinen bij Sossusvlei | Mambulu! Safaris With A Difference

“Ook deze reis naar Namibië was weer perfect verzorgd, alles was tot in de puntjes door Rob geregeld. We hebben alle 3 een onvergetelijke reis gehad. Bedankt Rob en tot de volgende keer/reis!!!” (Familie Jurgens, Zoetermeer)

Namibië, een land vol uitersten. Uitgestrekte landschappen, enorme zandduinen, dorre woestijn en één van de bekendste en meest toegankelijke natuurparken om wilde dieren te spotten, Etosha National Park. U vindt het allemaal in Namibië. Het land is zeer dunbevolkt, waardoor u uren kunt rondrijden zonder ook maar iets of iemand tegen te komen. Wilt u dit ervaren? Dan is Namibië een aanrader.

Namibië, selfdrive paradijs

Eén van de beste manieren om Namibië te ontdekken, is door zélf door dit fantastische land te rijden. Namibië heeft een zeer goed onderhouden wegennet. U rijdt het meest van de tijd over verharde gravelwegen. Met een goed uitgeruste 4wd huurauto kunt u elke weg aan! U rijdt op uw eigen tempo, kunt stoppen waar u wilt en zelf bepalen hoe lang u bij een waterhole blijft staan. Ervaar de vrijheid, de ruimte en het avontuur.

Namibië Safari op maat selfdrive safari met een volledig uitgeruste 4wd huurauto | Mambulu! Safaris With A Difference

Namibië, Sossusvlei

Waarschijnlijk het meest bekende en spectaculaire natuurverschijnsel van Namibië is de Sossusvlei. Deze immense witte zout vlakte in de Namib woestijn wordt omringd door metershoge rode zandduinen. Beklim Dune 45 en geniet van het fantastische uitzicht en spectaculaire zonsopkomsten en -ondergangen.

Namibië Safari op maat beklimming van de hoge zandduinen van Sossusvlei | Mambulu! Safaris With A Difference

Namibië, Etosha National Park

Etosha National Park wordt wel vertaald als de 'Grote Witte Plaats' afgeleid van de schijnbaar eindeloze vlakte met zilverwit zand in het hart van het nationale park; de Etosha Pan. Gedurende de droge tijd is Etosha National Park een paradijs voor liefhebbers van wildlife. Grote kuddes van onder andere olifanten, springbokken, impala's, gemsbokken en zebra's trekken naar de vele waterplaatsen in het park. Op hun beurt gevolgd door leeuwen, hyena's en jakhalzen. Etosha National Park biedt u alle gelegenheid de mooiste foto's te maken.

Namibië Safari op maat indrukwekkende leeuw in Etosha National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Namibië, Damaraland en Kaokoveld

Voor de mensen die van wat meer avontuur houden, zijn Damaraland en Kaokoveld de perfecte bestemming. Dit gebied in het noordwesten, is één van de meest schilderachtige gebieden van Namibië. Het is ruig en woestijnachtige met hoge rotsen en bergen. U rijdt door oude, uitgesleten rivierbeddingen en paden waar weinig ander mensen over heen rijden. Kortom, een unieke ervaring!

Namibië Safari op maat naar Damaraland | Mambulu! Safaris With A Difference

Namibië, oude Duitse kolonie

Van eind negentiende tot begin twintigste eeuw was Namibië een kolonie van het Duitse Rijk. De Duitse invloeden vind je overal terug. Zo hebben veel plaatsen een Duitse naam. Eén van de bekendste plekken is Swakopmund. Een plaats aan de Atlantische Oceaan waar u zich even in Duitsland waant. Hier eet u ‘Schnitzel mit Pommes’ in het ‘Brauhaus’ of drinkt u een kopje koffie in de ‘Konditorei’. Naast de hoofdtaal Engels, spreken veel mensen een goed woordje Duits.

Namibië Safari op maat ervaar de vele duitse invloeden tijdens uw safari | Mambulu! Safaris With A Difference

Namibië, reissuggesties>>

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...