Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mamili National Park

Tijdens uw safari op maat in Namibië en Botswana is een bezoek aan Mamili National Park in de Zambezi regio van Namibië zeker de moeite waard. In de region zijn een aantal mooie accommodaties die we kunnen opnemen in uw maatwerk safariontwerp. Mamili National Park ligt aan de Kwando rivier met aan de overkant van de rivier de Okavango Delta in Botswana. 

Namibië maatwerk safari naar Mamili National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Met een oppervlakte van 320 km² is het Mamili National Park (dat werd omgedoopt tot Nkasa Lupala National Park) een van de kleinere wildparken in Namibië. Het ligt in het meest zuidelijke deel van de Zambezi regio, net onder het Mudumu National Park en kan vanuit Kongola of Katima Mulilo via de C49 bereikt worden.

Ongerept 4x4 National Park

Vanuit toeristisch oogpunt is het Mamili National Park minder ontwikkeld dan het Mudumu National Park in het noorden. Reden hiervoor is vooral de moeilijke bereikbaarheid van het Park. Het park ligt in een gebied met de hoogste regenval tijdens het regenseizoen waardoor 80% van het park overstroomd. Daarom is het Mamili National Park slechts bereikbaar. Met 4x4 kan tijdens het droge seizoen de twee grote eilanden Nkasa en Lupala worden bereikt.Kamperen is mogelijk binnen het Park, hoewel er geen duidelijk campings zijn. U moet alles zelf meenemen, omdat er geen faciliteiten zijn.

Namibië maatwerk safari African Wild Dogs in Mamili National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

De fauna is zeer veelzijdig; olifanten, leeuwen, krokodillen, verschillende soorten antilopen, buffallos, nijlpaarden, etc. Verder zijn er meer dan 400 vogelsoorten geteld. Verkenningen in het park moeten altijd plaatsvinden met een ervaren gids.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...