Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mangetti National Park

Mangetti National Park is lange tijd beschemd gebied geweest maar is sinds 2014 geopend voor publiek. Met de opening van dit National Park probeert men de armoede te verminderen door de lokale bevolking te laten profiteren van het toerisme in dit park. Het park ligt in het noord oosten van Namibië langs de doorgaande weg (B8) tussen Rundu en Groot fontein. 

In de 420 m² die het park groot is leven vele vogel- en antiloop soorten in een gevarieerd landschap. Op het zand uit de Namib woestijn, wat hier miljoenen jaren geleden naar toe geblazen is, hebben zich grasvlaktes gevormd afgewisseld met bomen en struiken. Op verschillende plaatsen zijn waterholes waar de dieren, zeker in de droge tijd, naar toe trekken.

In het park leven neushoorns, impala's, spiesbokken, elanden, koedoe's, zebra's en giraffes die vanuit het Etosha National Park zijn overgebracht. Met wat geluk kunnen hier olifanten en afrikaanse wilde honden gespot worden. In de toekomst zullen hier nog andere antilopesoorten, hyena's, luipaarden en leeuwen worden uitgezet.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...