Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mangetti National Park

Mangetti National Park is lange tijd beschemd gebied geweest maar is sinds 2014 geopend voor publiek. Met de opening van dit National Park probeert men de armoede te verminderen door de lokale bevolking te laten profiteren van het toerisme in dit park. Het park ligt in het noord oosten van Namibië langs de doorgaande weg (B8) tussen Rundu en Groot fontein. 

In de 420 m² die het park groot is leven vele vogel- en antiloop soorten in een gevarieerd landschap. Op het zand uit de Namib woestijn, wat hier miljoenen jaren geleden naar toe geblazen is, hebben zich grasvlaktes gevormd afgewisseld met bomen en struiken. Op verschillende plaatsen zijn waterholes waar de dieren, zeker in de droge tijd, naar toe trekken.

In het park leven neushoorns, impala's, spiesbokken, elanden, koedoe's, zebra's en giraffes die vanuit het Etosha National Park zijn overgebracht. Met wat geluk kunnen hier olifanten en afrikaanse wilde honden gespot worden. In de toekomst zullen hier nog andere antilopesoorten, hyena's, luipaarden en leeuwen worden uitgezet.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...