Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mudumu National Park

Goed te combineren in een maatwerk safari reis in Namibië en Botswana ligt het Mudumu Natioal Park in de Zambezi regio van Namibië. Het Mudumu National Park ligt tegenover de Okavango Delta in Botswana en wordt vaak opgenomen in een safari reis op maat in het noorden van Botswana en Namibië.

Namibië maatwerk safari naar Mudumu National Park in Zambezi regio | Mambulu! Safaris With A Difference

Het Mudumu National Park ligt in de Zambezi regio in het noorden van Namibië en wordt in het westen begrensd door de Kwando rivier. Het beslaat een oppervlakte van ongeveer 1.000 km² en heeft een, voor Namibië, ongewoon landschap: rivieren, riet eilanden en vlakke gebieden zonder natuurlijke hoogte.

Vanwege de ruwe zandwegen mag u alleen met een 4x4 het park in of per boot.

Namibië maatwerk safari Kwando rivier bij Mudumu National Park in Zambezi regio | Mambulu! Safaris With A Difference

Het park heeft een overvloed aan wilde dieren. Vanwege ligging en het tropische klimaat wordt het park zelden door toeristen bezocht. Daarnaast ligt het park in malariagebied. Het zuidelijke deel van het park heeft veel water. Hier leven olifanten, zebra's, antilopen, buffels en nijlpaarden en krokodillen en meer dan 400 verschillende soorten vogels.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...