Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mudumu National Park

Goed te combineren in een maatwerk safari reis in Namibië en Botswana ligt het Mudumu Natioal Park in de Zambezi regio van Namibië. Het Mudumu National Park ligt tegenover de Okavango Delta in Botswana en wordt vaak opgenomen in een safari reis op maat in het noorden van Botswana en Namibië.

Namibië maatwerk safari naar Mudumu National Park in Zambezi regio | Mambulu! Safaris With A Difference

Het Mudumu National Park ligt in de Zambezi regio in het noorden van Namibië en wordt in het westen begrensd door de Kwando rivier. Het beslaat een oppervlakte van ongeveer 1.000 km² en heeft een, voor Namibië, ongewoon landschap: rivieren, riet eilanden en vlakke gebieden zonder natuurlijke hoogte.

Vanwege de ruwe zandwegen mag u alleen met een 4x4 het park in of per boot.

Namibië maatwerk safari Kwando rivier bij Mudumu National Park in Zambezi regio | Mambulu! Safaris With A Difference

Het park heeft een overvloed aan wilde dieren. Vanwege ligging en het tropische klimaat wordt het park zelden door toeristen bezocht. Daarnaast ligt het park in malariagebied. Het zuidelijke deel van het park heeft veel water. Hier leven olifanten, zebra's, antilopen, buffels en nijlpaarden en krokodillen en meer dan 400 verschillende soorten vogels.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...