Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Naute Game Park

Voor een bezoek aan Naute Game Park rijdt u tijdens uw selfdrive safari op maat naar het zuiden van Namibië. Het park is prima te combineren met een bezoek aan de Fish River Canyon regio en Kolmanskop.

Het Naute Game Park bevindt zich in de zuidelijke helft van Namibië, 42 kilometer ten zuidwesten van Keetmanshoop. Het park omringd de tweede grootste dam van Namibië, de Naute. De dam is gebouwd in 1972. De dam is nu de basis van een succesvol irrigatiesysteem dat er voor zorgt dat er in dit gebied dadelpalmen en druiven groeien. Het is tevens de watertoevoer voor het stadje Keetmanshoop.

Er leven voornamelijk antilopen soorten in dit park van 225 vierkante kilometer. Dieren als de oryx, springbok, klipspringer, steenbok, kuiker komen er voor. Dan zijn er ook nog 164 verschillende vogel soorten voor de vogelliefhebber om te bewonderen.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...