Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Naute Game Park

Voor een bezoek aan Naute Game Park rijdt u tijdens uw selfdrive safari op maat naar het zuiden van Namibië. Het park is prima te combineren met een bezoek aan de Fish River Canyon regio en Kolmanskop.

Het Naute Game Park bevindt zich in de zuidelijke helft van Namibië, 42 kilometer ten zuidwesten van Keetmanshoop. Het park omringd de tweede grootste dam van Namibië, de Naute. De dam is gebouwd in 1972. De dam is nu de basis van een succesvol irrigatiesysteem dat er voor zorgt dat er in dit gebied dadelpalmen en druiven groeien. Het is tevens de watertoevoer voor het stadje Keetmanshoop.

Er leven voornamelijk antilopen soorten in dit park van 225 vierkante kilometer. Dieren als de oryx, springbok, klipspringer, steenbok, kuiker komen er voor. Dan zijn er ook nog 164 verschillende vogel soorten voor de vogelliefhebber om te bewonderen.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...