Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
53 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Otavi regio

Tijdens een maatwerk safari reis in Namibië of in combinatie met Botswana heeft u prima de gelegenheid de Otavi regio te bezoeken en/of te doorkruizen. In de steden Otavi, Tsumeb en Grootfontein kunt u inkopen doen voordat u doorrijdt naar het noorden.

De Otavi regio ligt ten oosten van het Etosha National Park op de weg tussen Namibië's hoofdstad Windhoek en het dichtbevolkte noorden van Namibië en de Kavango regio en de Caprivi Strip. De drie steden Otavi, Tsumeb en Grootfontein maken deel uit van de zogenaamde Otavi Driehoek. In het midden ligt de schilderachtige Otavi bergketen.

Klimaat van de Otavi regio

Het regent relatief veel in de Otavi regio. De gemiddelde jaarlijkse neerslag is tussen de 450 mm - 600 mm en er zijn veel natuurlijke bronnen. Door de goede regenval in de regio biedt het goede mogelijkheden voor de commerciële landbouw van graan en maïs. Dit gebied wordt ook wel de Maïs Triangle genoemd.

Flora en Fauna van de Otavi Regio

De vele regens zorgen voor een rijke biodiversiteit, vooral wat betreft de flora. Meer dan 500 verschillende plantensoorten zijn hier te vinden. In de private Game en Hunt farms leeft een grote diversiteit aan zoogdieren en meer dan 200 verschillende vogelsoorten.

Flg Namibia optVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Namibië reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...