Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Namibië Kaokoland selfdrive safari met gids

Safari op maat waarbij u zelf door het afgelegen Kaokoland in Namibië rijdt onder begeleiding van een ervaren gids. Een typische reis voor de avontuurlijke reiziger. Tijdens deze selfdrive safari op maat rijdt u met een ervaren lokale gids door het afgelegen Kaokoland op zoek naar de leegte, prachtige landschappen en wildlife zoals leeuwen, de woestijn olifant en de neushoorn. Deze selfdrive safari met gids op maat is een fantastische aanvulling op een selfdrive safari langs alle andere hoogtepunten van Namibië of een avontuur op zich met de zekerheid van een professionele gids. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat voor deze selfdrive safari in Kaokoland met gids.

Self drive in Kaokoland in Namibië is als een expeditie ga goed voorbereid op pad

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Aankomst Kaokoland

Vandaag ontmoet u uw gids waarmee u de eerste dag naar een luxe lodge rijdt in het Kaokoland. Hier kunt u nog even genieten van comfort zoals een goede douche voordat u de wildernis in gaat voor vijf dagen. Het Kaokoland is een droog en rotsachtig gebied in het noorden van Namibië waar onder andere de Damara-, Herero- en Himba stammen leven.

Accommodatie: Opuwo campsite, volpension

Zonsondergang vanuit lodge in Opuwo in Namibië

Dag 2
Epupa watervallen

Vandaag begint dan eindelijk het grote avontuur. Samen met uw gids rijdt u eerst naar Opuwo. Hier kunt u nog de laatste inkopen doen. Op uw route komt u ook langs de Kunene rivier, de belangrijkste bron van water voor mens en dier in dit gebied. Op deze rivier is het mogelijk om te raften en kajakken of om een bezoek te brengen aan de Epupa waterval. Vervolgens rijdt u via een prachtige route naar Van Zyl’s Pass. Uw gids zal hier samen met u het kamp opzetten en iemand van het team zal ondertussen het diner klaarmaken.

Accommodatie: Wild camping, volpension

Van Zyls Pass Koakoland

Dag 3 - 5
Kaokoland

Vanaf de derde dag trekt u weer meer naar de droogte van het Kaokoland. U rijdt over slecht begaanbare paden. Deze dagen trekt u langs door de Mariënfluss met, volgens kenners, één van de mooiste uitzichten van Afrika. U ontdekt ook de Hartmann vallei en als kers op de taart brengt u een bezoek aan een Himba dorp. Tijdens deze dagen kampeert u wild, dit houdt in dat u zelf een plaats uit kunt zoeken om kamp te maken voor de nacht.

Accommodatie: Wild camping, volpension

Wildkamperen in Marienfluss Kaokoland Namibië

Dag 6
Windhoek

Samen met uw gids rijdt u terug naar Windhoek. Hier wordt u naar het vliegveld gebracht voor de reis terug. U kunt ook naar een lodge gebracht worden om vervolgens de volgende dag uw reis te vervolgen.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van deze bijzondere selfdrive safari met gids door Kaokoland.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • 4x4 huurauto Toyota Hilux, inclusief briefing, super bond & excess (aansprakelijkheid US$ 340), ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en ack up service (7x24)
 • GPS en satelliet telefoon (allen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...