Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Selfdrive safari door ruwe natuur van Namibië

Maatwerk selfdrive safari met uw eigen 4WD huurauto in 13 dagen door de ruwe natuur van Namibië. U begint uw maatwerk safarireis in Windhoek. Vervolgens bezoekt u het Erindi Prive Wild Reservaat DamaralandTwyfelfontein, Etosha National Park en Okonjima Nature Reserve. De reis eindigt in Windhoek, waar u de auto weer inleverd en u naar het vliegveld wordt gebracht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze bijzondere safari door Namibië.

Goed begaanbare gravel roads in Namibië

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 2
Windhoek

Vandaag landt u op het internationale vliegveld van Windhoek waar u wordt opgewacht door onze lokale partner. Na een uitgebreide briefing neemt u uw huurauto in ontvangst. Wellicht rijdt u nog even naar een supermarkt voor wat inkopen. De volgende dag kunt u een bezoek brengen aan het centrum van de stad om te winkelen of te lunchen in een van de vele restaurants.

Accommodatie: River Crossing, logies en ontbijt

Panoramisch zicht op River Crossing Windhoek

Dag 3 - 4
Erindi Private Game Reserve

In de loop van de ochtend verlaat u Windhoek en rijdt u naar het Erindi Private Game Reserve. Het park biedt een verscheidenheid aan dieren en afwisselend landschap. In het Erindi Privat Game reserve heeft u kans de Big Five te zien. Bij zonsopkomst maakt u een gamedrive, wanneer de natuur ontwaakt en dieren gaan op zoek naar voedsel. In de middag kunt u een wandelsafari maken. Een leuke manier om andere dieren maar ook planten, bomen en sporen te zien.

Accommodatie: Camp Elephant, self catering

Erindi Camp Elephant campsite 

Dag 5
Damaraland

Na het ontbijt rijdt u richting Khorixas in Damaraland. Bij Twyfelfontein zijn rotstekeningen van de Bosjesmannen te vinden. Twijfelfontein staat op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Het is een aanrader om met een gids langs de rotstekeningen te gaan.

Accommodatie: Madisi Camp, selfcatering

Wandel safari in Damaraland

Dag 6 - 7
Twyfelfontein

Vandaag kunt u de eeuwenoude San rotsschilderingen en de bijzondere geologische en steenformaties in de Brandberg regio bezoeken. Aanraders om te bezoeken zijn de Brandberg, de Organ Pipes, en de rotsschilderingen bij Twyfelfontein. Relaxen aan het zwembad is natuurlijk ook een optie.

Accommodatie: Twyfelfontein Country Lodge, volpension

Twyfelfontein rotstekeningen

Dag 8 - 9
Etosha Nationaal Park

Vandaag rijdt u naar Etosha National Park, waar de roofdieren ruim zijn vertegenwoordigd: leeuwen, cheetahs, luipaarden, hyena’s en afrikaanse wilde honden. Ook ziet u hier neushoorns, olifanten, giraffen, zebra’s, jakhalzen, honey badgers, verschillende soorten antilopen, wrattenzwijnen, struisvogels en nog vele andere diersoorten.

Accommodatie: Okaukuejo campsite, self catering

Okaukuejo waterhole

Dag 10 - 11
Etosha Nationaal Park

Deze dagen rijdt u zelfstandig door Etosha National Park. Er zijn eindeloos veel loopjes en routes die u kunt rijden op zoek naar de wilde dieren van Etosha National Park. Veel dieren verzamelen zich bij de waterholes in het park, dus het is de moeite waard om een poosje bij een waterhole te gaan staan met de motor uit.

Leeuwin in Etosha National Park

Dag 12 - 13
Okonjima Game Reserve

Na uw laatste ochtend game drive rijdt u naar Okonjima Game Reserve in de omgeving van Otjiwarongo, waarbij u een bezoek kunt brengen aan AfriCat Foundation en alles te weten kunt komen over de rehabilitatie van de katachtigen.

Accommodatie: Okonjima Campsite, self catering

Kudu in Okonjima Game Reserve

Na het ontbijt op dag 13 rijdt u naar het vliegveld van Windhoek waar u de huurauto inlevert. Na de overdracht checkt u in voor de internationale vlucht naar huis. Hier eindigt onze dienstverlening

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor deze selfdrive safari door de ruwe natuur van Namibië.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • 4x4 huurauto, inclusief briefing, super bond & excess (aansprakelijkheid US$ 340), ongelimiteerde kilometers, cross border papierwerk, one way fee, eindschoonmaak en ack up service (7x24)
 • GPS en satelliet telefoon (allen gesprekken worden doorbelast)

Exclusief:

 • Fooien
 • Brandstof voor de huurauto
 • Alle entreegelden voor de nationale parken
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...