Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve privé fly-in safari Namibië

Tijdens deze 10-daagse exclusieve privé fly-in safari op maat in Namibië vliegt u naar verschillende hoogtepunten. U begint uw maatwerk safari in Windhoek van waar uit u vliegt naar het Namib Naukluft National Park, Damaraland en het Etosha National Park. U verblijft in exclusieve accommodatie waarvandaan u activiteiten onderneemt en zo het Namibische natuurschoon ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Namibië.

Exclusieve fly in safari in Namibië

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 2
Aankomst in Windhoek

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Windhoek wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner en naar het Olive Grove Guesthouse  gebracht. Hier kunt u genieten van alle comfort die het boutique guesthouse te bieden heeft. De volgende dag kunt u Windhoek bezoeken samen met een lokale gids.

Accommodatie: Olive Grove Guesthouse, logies en ontbijt

Christ Church in hartje Windhoek

Dag 3 - 5
Namib Naukluft National Park

Vandaag wordt u opgehaald voor uw transfer naar het vliegveld. Vanaf hier vliegt u in een klein propeller vliegtuigje over het prachtige landschap van Namibie naar het Namib Naukluft Park. Hier wordt u opgewacht en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier kunt u genieten van een geweldig uitzicht op de Namib Dessert en van uw villa met prive zwembad. U maakt verschillende game drives en wandel safaris waarbij u natuurlijk de rode zandduinen bezoekt.Optioneel kunt u een ballon safari boeken waarbij u de zon ziet opkomen en die de zandduinen bijzonder mooi kleuren.

Accommodatie: Little Kulala, volpension

Little Kulala in Namib Naukluft National Park

Dag 6 - 7
Damaraland

Vandaag vliegt u verder naar het noorden over het steeds veranderende duinenlandschap van de Namib woestijn die aan de kustlijn grenst en het rotsachtige landschap van Damaraland. Eenmaal geland wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht.De komende dagen maakt u game drives door dit prachtige ruige landschap met lokale gidsen die u alles kunnen vertellen over dit mooie gebied. Ook kunt u een bezoek brengen aan de rotstekeningen bij Twyfelfontein.

Accommodatie: Mowani Mountain Camp, volpension

Mowani Mountain Camp in Damaraland

Dag 8 - 9
Etosha National Park

Wederom staat het vliegtuigje voor u klaar om u naar uw volgende bestemming te vliegen; Estosha National Park. Onderweg ziet u het ruige landschap veranderen in woestijn landschap waarin de Etosha zoutpan goed te zien is. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende drie nachten in Little Ongava. De villa ligt op de top van een heuvel en biedt prachige vergezichten over de opgerepte Ongava vlakten. Verder maakt u game drives in zowel het Etosha National Park als het Ongava privat Game Reserve.

Accommodatie: Little Ongava, volpension

Little Ongava bij Etosha National Park

In de ochtend van dag 10 vliegt u terug naar Windhoek vanwaar uw terugvlucht naar huis vertrekt.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve privé safari op maat naar het Namib Naukluft National Park, Damaraland en het Etosha National Park.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris

Inclusief:

 • Alle accommodaties op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle 'shared' binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

NamibiaVraag gratis offerte op maat aan 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...