Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Tanzania ...

… is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Niet op de laatste plaats omdat Tanzania een uitstekende bestemming is om Bush en Beach te combineren in één maatwerk safari reis. Tanzania is een tot de verbeelding sprekend land met wereldberoemde natuurreservaten op relatief korte afstand van elkaar en is daardoor een ideale bestemming voor een (eerste) safari op maat.

African Wild Dogs In Ruaha National Park Tanzania

African Wild Dogs In Ruaha National Park Tanzania

Relaxen Bij Fumba Beach Zanzibar Tanzania

Relaxen Bij Fumba Beach Zanzibar Tanzania

River Crossing Grote Migratie in Serengeti National Park Tanzania

River Crossing Grote Migratie in Serengeti National Park Tanzania

Tanzania is bekend om de maatwerk safari’s in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater, beklimmingen van de Mount Kilimanjaro en de stranden van Zanzibar en Pangani. Het land heeft ook een groot aantal locaties dat nog niet zo bekend is bij het grote publiek en die klaarliggen om ontdekt te worden.

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Tanzania reissuggesties

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

Zambia

Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving als de verblijven en mensen die ons professioneel hebben begeleid en verzorgd, hebben onze verwachtingen echt overtroffen. Het statement “With A Difference” absoluut wordt waargemaakt.
Mieke en Matthieu
Bergeijk

Lees meer...