Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Tanzania reissuggesties

Unieke maatwerk safari in noord Mozambique en zuid Tanzania langs de ongerepte kust van de Indische Oceaan en door het uitgestrekte Selous Game Reserve. Een bijzondere safari weg van de gebaande paden. Geniet van prachtige witte stranden en de onderwaterwereld van de Indische Oceaan. In Selous Game Reserve maakt u diverse game drives, een wandel safari en een boot safari. Neem contact met ons op voor een offerte op maat naar noord Mozambique en Zuid Tanzania.

Strand Ulala Lodge Mozambique

Tijdens deze exclusieve safari op maat vliegt naar het noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park en Mahale National Park. U geniet van de prachtige uitzichten en de grote hoeveelheid wilde dieren en roofdieren in het Serengeti National Park. Na 3 nachten in de Lamai Wedge vliegt u door naar Mahale National Park waar u op zoek gaat naar de chimpansees die daar leven. Na 4 nachten tussen de chimpansees vliegt u terug naar Arusha voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming. Neem contact met ons op voor een maatwerk safariontwerp naar het Serengeti National Park en Mahale National Park.

Baby chimpansee in Mahale National Park (@ Greystoke Mahale)

Deze privé maatwerk safari in Tanzania brengt u naar het Serengeti National Park in juli, augustus of september naar de rivieroversteek van grote migratie van gnoes en zebra's, tijdens hun Great Migration in Tanzania. U verblijft 6 nachten in een intiem seasonal tented Bush Camp (8 tenten) aan de oever van de Mara rivier. Tijdens uw safari op maat heeft u de beschikking over een privé gids en privé safarivoertuig. Neem contact met ons op voor een offerte van u geheel op maat ontworpen privé safari in Tanzania.

Crossing Mara rivier Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve fly-in familie safari op maat in Tanzania geniet u van de oversteek van de Grote Migratie over de Mara rivier in het noorden van het Serengeti National Park en het uitbundige wildlife in en om de Rufiji rivier in het Selous Game Reserve. U vliegt met kleine vliegtuigjes naar de locaties en verblijft in exclusieve privé accommodaties. Deze reis staat garant voor een blijvende herinnering die u niet snel vergeet. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar noord en zuid Tanzania.

Exclusieve fly-in familie safari noord en zuid Tanzania

Privé safari op maat met privé gids/chauffeur door de ongerepte natuurparken van zuid Tanzania. Geniet van de uitgestrektheid en het vele wildlife in onder andere Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Park. Aan het einde van de privé safari op maat reist u door naar Zanzibar voor een idyllische strandvakantie. Wij ontwerpen uw privé safari geheel op maat volgens uw wensen. Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor uw privé safari naar zuid Tazania en Zanzibar.

Bwejuu beach Zanzibar

Privé safari op maat in Tanzania naar de grote migratie van gnoes en zebra's. U bezoekt tijdens deze safari op maat Lake Manyara National Park, de Ngorongoro Crater en het centrale en noordelijke gedeelte van het Serengeti National Park in Tanzania. U maakt kans de river crossing over de Mara rivier van dichtbij mee te maken. Tijdens deze maatwerk safari combineert u een unieke wildlife beleving met een kennismaking met de Maasai cultuur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor uw privé safari in Tanzania.

Rivieroversteek Grote Migratie Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve maatwerk fly-in safari vliegt u naar de hoogtepunten van noord Tanzania. U begint uw safari in Arusha vanwaar u per vliegtuig naar verschillende nationale parken vliegt, waaronder Tarangire Nationaal Park, Ngorongoro Crater en Serengeti Nationaal Park. U verblijft in exclusieve accommodaties waarvanuit u middels game drives en wandel safari’s de Afrikaanse bush ontdekt. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve safari in noord Tanzania.

SkySafari - Cessna Caravan 208 executive jet

Tijdens deze privé droom safari op maat in Tanzania reist met privé gids door Arusha National Park, Lake Manyara National Park, Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. U maakt kennis met de Maasai cultuur en verblijft 2 nachten in het Sinya privé wildreservaat ten westen van Mt Kilimanjaro. U sluit uw privé droom safari op maat af met een aantal dagen relaxen op een idyllisch strand aan de Indische oceaan. Neem contact met ons op voor een offerte voor uw privé safari op maat in Tanzania.

Leeuw in Serengeti National Park Tanzania

Tijdens deze privé fly-in safari op maat naar zuid Tanzania bezoekt u de nationale parken Selous Game Reserve, Mikumi National Park, Udzungwa Mountains en Ruaha National Park in het relatief rustige zuiden van Tanzania. Een deel van de privé safari op maat reist u met een privé gids/chauffeur. Daarna vliegt u in naar Katavi National Park, waar u versteld staat van de ongereptheid. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze unieke privé safari op maat in zuid Tanzania.

Kudu in Ruaha National Park Tanzania

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...