Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve fly-in familie safari noord en zuid Tanzania

Tijdens deze 8-daagse exclusieve fly-in familie safari op maat in Tanzania geniet u van de oversteek van de Grote Migratie over de Mara rivier in het noorden van het Serengeti National Park en het uitbundige wildlife in en om de Rufiji rivier in het Selous Game Reserve. U vliegt met kleine vliegtuigjes naar de locaties en verblijft in exclusieve privé accommodaties. Deze reis staat garant voor een blijvende herinnering die u niet snel vergeet. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar noord en zuid Tanzania.

Exclusieve fly-in familie safari noord en zuid Tanzania

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Aankomst in Serengeti National Park

Vandaag vliegt u in de ochtend van Arusha in een klein vliegtuigje over de uitgestrekte vlaktes van het Serengeti National Park naar Kogatende in het noorden van het park.  Bij aankomst wordt u welkom geheten door uw eigen gids/chauffeur die u in vorm van een game drive naar het Mkombe's House Lamai brengt. Bij aankomst in uw villa kunt u genieten van een heerlijke lunch. Samen met uw gids bespreekt u wat u deze dag wilt ondernemen.

Accommodatie: Mkombe's House Lamai, volpension

Mkombe's House Lamai Serengeti

Dag 2 - 3
Serengeti National Park

Vandaag deelt u de dag in zoals u dat wenst. U hoeft zich niet aan te passen aan een standaard schema. We raden u echter aan om na een vroeg ontbijt met uw eigen gids op pad te gaan. In deze tijd van het jaar bevindt de Grote Migratie van gnoes en zebra’s zich in dit gebied van het Serengeti National Park en heeft u een kans de oversteek van de Mara rivier te observeren. Duizenden dieren die een poging wagen de Mara rivier over te steken is altijd een onvergetelijk spektakel. In de loop van de ochtend keert u terug naar het camp voor de lunch gevolgd door een siësta, een verfrissing in het zwembad, of om de batterijen van uw camera op te laden voor een middagwandeling en zonsondergang.Sommige momenten wilt u gewoon genieten van de magie van het Mkombe's House en genieten van de uitzichten bij het zwembad. Als u hier samen met u kinderen bent, kunnen ze samen met de gids de omgeving van het huis verkennen. Hagedissen, hyraxes en allerlei prachtige beestjes wachten om ontdekt te worden. Maar u kunt natuurlijk ook nog op zoek naar de migratie. Dat bepaalt u namelijk zelf.

Accommodatie: Mkombe's House Lamai, volpension

Uitzicht Mkombe's House Lamai

Dag 4 - 8
Selous Game Reserve

In de ochtend van dag 4 wordt u naar de airstrip van Kogatende gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Selous Game Reserve, via Arusha. In de loop van de middag komt u aan op de airstrip van de Kiba Point Selous. U wordt opgewacht en verwelkomt en naar het Kiba Point Selous gebracht. Aan het einde van de middag maakt u een bootsafari maken over de Rufiji rivier met een heerlijke sundowner.

Sundowner bij Kiba Point Selous Game Reserve

Vroeg in de ochtend maakt u een wandeling langs het rivierbos of maakt u een game drive maken in Selous Game Reserve. Onderweg wordt op een mooie plek het ontbijt geserveerd. Na de lunch kunt u naar de schuilhut gaan om de dieren ongestoord te observeren. U kunt ook genieten van een siësta of een middag duik in het zwembad voordat u gaat genieten van een sundowner op het terras. U bepaald zelf in overleg met uw gids wat u gaat doen.

Accommodatie: Kiba Point Selous, volpension

Leeuwenfamilie Selous Game Reserve Tanzania

Op dag 8 geniet u van een rustig ontbijt en neemt een laatste duik in het zwembad voordat u in de vorm van een game drive naar de airstrip rijdt voor de terugvlucht naar Dar-es-Salaam, waar u aansluit op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve fly-in familie safari op maat naar het  Serengeti National Park en het Selous Game Reserve in Tanzania.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle 'shared' binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelastingMedische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan. 

tanzaniaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...