Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve fly-in safari hoogtepunten Uganda

Tijdens deze exclusieve 11-daagse fly-in maatwerk safari door Uganda reist u met alle comfort naar de hoogtepunten van de ‘Parel van Afrika’. U vliegt van Kampala naar Murchison Falls National Park. Daarna vliegt u door naar Kibale National Park. Vanuit hier rijdt u naar Queen Elizabeth National Park gevolgd door Bwindi Impenetrable National Park. Hier neemt u weer het vliegtuig naar Entebbe. Tijdens de reis verblijft u in luxe en comfortabele accommodaties met uitstekende service. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Uganda.

Exclusieve fly in safari Uganda

ugandaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safariprogramma

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Kampala

Vandaag arriveert u na uw internationale vlucht in Entebbe bij Kampala. Hier wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger die u naar het Lake Victoria Serena Resort brengt. Hier blijft u voor 1 nacht om bij te komen van de vliegreis en om u voor te bereiden op de rest van de safari. Het resort heeft een Italiaanse uitstraling en is omgeven door een rozentuin en groene golfvelden.

Accommodatie: Lake Victoria Serena Resort & Spa, logies en ontbijt

Lake Victoria Serena Resort Spa Uganda

Dag 2 - 3
Murchison Falls National Park

Vandaag vliegt u van Kampala naar de airstrip van Murchison Falls National Park in het noorden van Uganda. Uw lodge kijkt uit over de Nijl waar nijlpaarden in wonen, olifanten badderen en kleurrijke vogels uit vissen. De lodge, Baker’s Lodge, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de lampen die opgeladen worden door zonlicht en het feit dat de douche warm wordt door zonne-energie. Op dag 3 maakt u een game drive langs de Nijl. Hier kunt u veel verschillende soorten dieren zien waaronder giraffes, buffels, olifanten, luipaarden, leeuwen en vele vogelsoorten.

Accommodatie: Baker’s Lodge, volpension

Murchison Falls Victoria Nijl Uganda

Dag 4 - 5 
Kibale National Park

U wordt na het ontbijt naar de airstrip gebracht om door te vliegen naar een volgend hoogtepunt in uw reis, Kibale National Park. Na aankomst maakt u een wandeling langs de Bunyaruguru Krater. De volgende dag gaat u de jungle in op zoek naar chimpansees en andere apensoorten die er leven. Als u in de middag nog zin heeft in een wandeling raden wij de Bigodi Forest Swamp wandeling aan. U verblijft in de Kyaninga Lodge die gelegen is aan de voet van de Rwenzori Bergen. U verblijft in een van de negen cottages die een warme uitstraling en fantastische uitzichten hebben.

Accommodatie: Kyaninga Lodge, volpension

Kyaninga Lodge Kibale National Park

Dag 6 - 7
Queen Elizabeth National Park

In de ochtend wordt u per auto naar uw volgende bestemming gebracht, Queen Elizabeth National Park. In de middag maakt u een game drive door het park waar u mogelijk boomklimmende leeuwen tegen komt of grote olifanten kuddes. U onderneemt deze activiteiten vanuit uw lodge, Ishasha Wilderness Camp, die ligt op de oever van de Ntungwe Rivier. Vanuit uw safari tent heeft u prachtig uitzicht over de rivier. Optioneel kunt u een luchtballonvaart maken.

Accommodatie: Ishasha Wilderness Camp, volpension

Ishasha Wilderness Camp boomklimmende leeuwen

Dag 8 - 10
Bwindi Impenetrable National Park

Vanuit Queen Elizabeth National Park wordt u vandaag per auto naar Bwindi Impenetrable Forest National Park gebracht, een UNESCO Wereld Erfgoed bestemming. U arriveert in de loop van de middag bij uw lodge voor de komende nachten, de Sanctuary Gorilla Forest Camp. In de middag kunt u Uganda Nursing School Bwindi bezoeken. De volgende twee dagen gaat u op zoek naar de gorilla tijdens een gorilla trekking. Het dier waarmee wij mensen 97.7% van ons DNA delen. Als u een groep vindt blijft u daar maximaal 1 uur om de dieren te bewonderen en foto’s te maken. Een waar avontuur, iets wat u altijd zal bij blijven.

Accommodatie: Sanctuary Gorilla Forest Camp, volpension

Sanctuary Gorilla Forest Camp berggorillas in Bwindi

Dag 11
Kampala

Vandaag vliegt u terug naar Kampala waar wij een dagkamer in het Lake Victoria Serena Resort & Spa voor u reserveren. Hier kunt u zich opfrissen en u voorbereiden op de terugreis. U wordt op tijd naar het vliegveld gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Accommodatie: Victoria Serena Resort & Spa

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve fly-in safari in Uganda.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle 'shared' verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • 4x4 safarivoertuig met gids/chauffeur, inclusief brandstof
 • 1 chimpanzee permit per persoon
 • Alle 'shared' binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • 1 gorilla permit US$ 600 per persoon
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

ugandaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...