Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Victoria watervallen

'de rook die dondert' - Mosi oa Tunya
De Victoria watervallen zijn 1 van de 7 wereld wonderen; een fascinerend en betoverend spektakel. De enorme watermassa valt in de Victoria watervallen over een breedte van 1.700 meter 100 meter naar beneden en veroorzaakt een donderend geraas en creëert een prachtige nevel van water die mijlen ver gezien kan worden. Vandaar de lokale naam 'Mosi oa Tunya' wat “de rook die dondert” betekent. De toegang tot de Victoria Falls ligt op loopafstand van het centrum van Victoria Falls (Zimbabwe) en Livingstone (Zambia).

Neem contact met ons op voor een offerte op maat naar de Victoria watervallen.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Victoria watervallen Livingstone Zambia

De waterhoeveelheid in de Victoria watervallen varieert gedurende het jaar. De watertoevoer neemt toe in de maanden februari-mei. Dan kan de spray een hoogte bereiken van meer dan 400 meter, dit is een spectaculair gezicht als u er boven vliegt, maar maakt het soms ook erg moeilijk om de Victoria Falls vanaf de begane grond te zien. Het lijkt  alsof je in een zware regenbui staat. De waterstanden beginnen te dalen in augustus en zijn op hun laagste in oktober-december. Dan is een groot deel van de rotsen zichtbaar. Wanneer er weinig water door de waterval loopt zijn de Victoria watervallen het best te bekijken vanaf de Zimbabwe kant of vanuit Livingstone Island.

Brug bij Victoria watervallen Zimbabwe

De Victoria watervallen zijn prima te bezoeken in combinatie met safari's in:

Reissuggesties inclusief Victoria watervallen

Botswana avontuurlijke privé kampeer safari
U reist in 11 dagen door de Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Savuti, Chobe National Park naar de Victoria watervallen. De eerste dag vliegt u in naar een mooi safarikamp in de Okavango Delta. Daarna reist u met uw eigen mobiele safarikamp, met gids en kamp staff, door meest ongerepte delen noord Botswana. U overnacht op privé kampeerplaatsen. De laatste 2 dagen bent u in Victoria Falls waar u de watervallen kunt bezoeken.

Zambia luxe fly-in safari reis naar hoogtepunten
U reist tijdens deze 12-daagse safari naar de mooiste plekken van Zambia, waar u kunt genieten van de ongerepte schoonheid en grote verscheidenheid aan wilde dieren. U start uw safari in Livingstone waar u de wereldberoemde Victoria watervallen bezoekt.
 

Zambia exclusieve luxe maatwerk fly-in safari
U geniet tijdens deze 13-daagse reis van de mooiste ongerepte natuurparken in Zambia en brengt u een bezoek aan de wereld beroemde Victoria watervallen. U verblijft in luxe accommodaties waardoor uw verblijf zeer aangenaam is en u nog meer van de schoonheid van het land kunt genieten.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...