Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia kennismaking

Zambia is een prachtig ongerept land in zuidelijk Afrika. Door de puurheid van het land wordt het ook wel het 'Echte Afrika' genoemd. Zambia is een nog relatief onbekende safari bestemming voor maatwerk safari reizen. Wij ontwerpen al vele jaren succesvolle safari’s op maat naar Zambia.

Maatwerk safari reizen in Zambia zijn populair bij bezoekers met eerdere safari ervaring en ook een geweldige kennismaking voor eerstejaars safari gangers. Zambia heeft een grote diversiteit aan nationale parken en natuurgebieden, zoals South Luangwa National Park, North Luangwa National Park, Kafue National Park en Lower Zambezi National Park, waar u nog volop onaangetaste wildernis vindt. Vanuit authentieke Bush Camps of lodges maakt u bootsafari's en game drives in open safarivoertuigen. Een bezoek aan de Victoria watervallen vormt de ideale start of afsluiting van uw Zambia safari.

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Zambia.

Zambia Safari op maat luipaard aan Luangwa rivier in South Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

“Voor onze huwelijksreis besloten we een wandel safari in South Luangwa in Zambia te maken. Al onze wensen zijn door Mambulu! Safaris verwezenlijkt van begin tot het einde van de reis. We hebben onbezorgd van de reis kunnen genieten en wat hebben we genoten!” (Bernadette en Bert Budde, Didam)

Zambia, de bakermat van de wandel safari

Een absolute aanrader is een wandelsafari in South Luangwa National Park, waarbij u van Bush Camp naar Bush Camp wandelt, samen met een gids en een ranger. Veel van de luxe safari lodges bieden wandel safari’s aan waarbij ontmoetingen, op veilige afstand, met potentieel gevaarlijke dieren als olifanten en leeuwen niet zijn uitgesloten. In veel gebieden worden nacht game drives georganiseerd waarbij u de kans heeft om zowel dag- als nachtdieren te zien en om de roofdieren op hun actiefst te zien. De gidsen in Zambia staan bekend om hun kennis en ervaring, een voorwaarde voor een veilige en leerzame ervaring.

Zambia Safari op maat wandel safari in South Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Victoria watervallen

Naast de uitgestrekte natuurparken in Zambia zijn ook de Victoria watervallen, één van de 7 natuurlijke wereldwonderen en een belangrijke bezienswaardigheid. De Victoria watervallen hebben een bijna magische aantrekkingskracht op reizigers en zijn dan ook onderdeel van bijna iedere maatwerk safari reis. Over een breedte van 1.700 meter stort het water van de machtige Zambezi rivier zich ruim 100 meter omlaag, om z’n weg te vervolgen door een imposante kloof richting Indische Oceaan. Het gebied rondom de watervallen biedt tal van attracties, waaronder rafting op de Zambezi rivier, rondvluchten boven de watervallen, kano tochten, bungeejumping en abseilen.

Zambia Safari op maat Victoria watervallen Livingstone | Mambulu! Safaris With A Difference

Zambia, ongerepte wildernis

Zambia is populair bij bezoekers met eerdere safari ervaring en ook een geweldige kennismaking voor eerstejaars safari gangers. Dit land voor liefhebbers van ongereptheid kent nog nauwelijks massatoerisme. In natuurgebieden als Bangweulu Wetlands, Mutinondo Wilderness Area en Kasanka National Park ziet u Zambia op z'n meest ongerept. Wie een safari op maat wil maken in een land met een ongerepte wildernis, met volop wild en nauwelijks toeristen, maakt met Zambia een uitstekende keuze. 

Zambia Safari op maat kano safari op Zambezi rivier | Mambulu! Safaris With A Difference 

Zambia, gastvrije cultuur

Naast de fantastische landschappen en dierenrijkdom in de uitgestrekte natuurparken treft u in Zambia ook een fascinerende cultuur. De gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking maken uw safari ervaring compleet.

Zambia Safari op maat ontmoet gastvrije lokale bevolking | Mambulu! Safaris With A Difference

Zambia reissuggesties>>

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia reissuggesties

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...