Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Choma

Choma is een stad in de zuidelijke provincie van Zambia aan de hoofdweg tussen Lusaka en Livingstone. Tijdens een individuele safari op maat is Choma een prima plaats om even te stoppen. Neem contact met ons op voor een individuele maatwerk safari, inclusief bezoek aan Choma.

Choma – Tonga stam

Het is de thuisbasis van een klein museum dat gewijd is aan het culturele erfgoed van de Tonga stam van zuid-Zambia. De hoofdweg loopt door het centrum van de stad, met winkels, markt kraampjes, cafés, centraal postkantoor, een paar benzinestations en twee grote banken. En er is een internetcafé. Choma's grootste supermarkt heeft een goede verscheidenheid aan vers en bevroren voedsel.

Choma – Nkanga River Conservation Area

Op ongeveer 5 km voor Choma, als u vanuit Lusaka komt, is een wegwijzer op de weg naar Nkanga, 20 km verderop. Daar vindt u een beschermd gebied. Hier leven antilopen, sable antilopen, elanden, puku’s, hartebeesten, wildebeesten, kudu’s, waterbokken (zowel de normale als de Defassa subsoorten), tsessebe’s en vele andere soorten. U kunt hier wandelingen en game drives maken en vissen op brasem en barbel.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...