Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Choma

Choma is een stad in de zuidelijke provincie van Zambia aan de hoofdweg tussen Lusaka en Livingstone. Tijdens een individuele safari op maat is Choma een prima plaats om even te stoppen. Neem contact met ons op voor een individuele maatwerk safari, inclusief bezoek aan Choma.

Choma – Tonga stam

Het is de thuisbasis van een klein museum dat gewijd is aan het culturele erfgoed van de Tonga stam van zuid-Zambia. De hoofdweg loopt door het centrum van de stad, met winkels, markt kraampjes, cafés, centraal postkantoor, een paar benzinestations en twee grote banken. En er is een internetcafé. Choma's grootste supermarkt heeft een goede verscheidenheid aan vers en bevroren voedsel.

Choma – Nkanga River Conservation Area

Op ongeveer 5 km voor Choma, als u vanuit Lusaka komt, is een wegwijzer op de weg naar Nkanga, 20 km verderop. Daar vindt u een beschermd gebied. Hier leven antilopen, sable antilopen, elanden, puku’s, hartebeesten, wildebeesten, kudu’s, waterbokken (zowel de normale als de Defassa subsoorten), tsessebe’s en vele andere soorten. U kunt hier wandelingen en game drives maken en vissen op brasem en barbel.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...