Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Isangano National Park

Isangano National Park is een klein park in de noordelijke provincie van Zambia dat nauwelijks wordt bezocht tijdens een individuele maatwerk safari. Het Isangano National Park heeft een oppervlakte van 840 km² en ligt in de Luwingu en Kasama districten van de noordelijke provincie. Neem contact met ons op voor een individueel maatwerk safari ontwerp naar Isangano National Park.

Isangano National Park - uiterwaarden

 Het gebied werd in 1972 tot een nationaal park verklaard. De fysieke kenmerken van het park zijn grote vlakke vlaktes en vloedvlaktes. De uitdagingen voor het Isangano National Park is om het gebrek aan financiering en professioneel ervaren management om te draaien.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...