Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kundalila Falls

De Kundalila Falls liggen in de centrale provincie aan de Kaombe rivier in Zambia. Het water valt 70 meter naar benenden in een dunne sluier die een natuurlijke botanische tuin besproeit. De naam Kundalila betekent "cooing dove", één van de vele vogelgeluiden die u in deze rustige omgeving hoort.

Kundalila Falls in central province in Zambia

Kundalila Falls – Luangwa vallei

De top van de Kundalila Falls biedt een spectaculair uitzicht over de uitgestrekte Luangwa vallei. Aan de voet van de waterval is een prachtig natuurlijk meer ontstaan die bekend staat om zijn wilde bloemen.

Kundalila Falls bij Luangwa vallei in Zambia

Lees onze Zambia reissuggesties

ZambiaVraag gratis advies op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...