Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Lukusuzi National Park

Lukusuzi National Park wordt nog nauwelijks opgenomen in individuele maatwerk safari’s. Het park ligt ingeklemd tussen South Luangwa National Park, North Luangwa National Park en Luambe National Park en is één van de meest ongerepte gebieden van de Luangwa vallei. Neem contact met ons op voor een individueel safari ontwerp op maat waarin Lukusuzi National Park is opgenomen.

Het Lukusuzi Nationaal Park heeft een oppervlakte van 2.720 km²en ligt op de oostelijke hellingen van de Luangwa vallei, tussen South Luangwa National Park en North Luangwa National Park.

Lukusuzi National Park – vegetatie en wildlife

De vegetatie bestaat overwegend uit miombo-bos waar veel grazers samenkomen. Er zijn talloze granieten rotsen, waarvan sommige zeer groot zijn. Dit is een prima omgeving voor de Klipspringer. Zoogdieren die in het Lukusuzi Nationaal Park voorkomen zijn onder andere de olifant, hartebeest, roan antelope, Zebra, warthog, buffalo, common duiker, baboon en de vervet monkey.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...