Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Lusenga Plain National Park

Het Lusenga Plain National Park bezoeken vergt een avontuurlijke instelling en een heel speciaal ontwerp voor een individuele safari op maat. Het Lusenga Plain National Park ligt ‘verscholen’ in het Kawambwa District in Noord-Zambia en wordt nauwelijks bezocht. Neem contact met ons op voor een speciaal individueel ontwerp voor een maatwerk safari naar Lusenga Plain National Park.

Lusenga Plain National Park – vegetatie en wildlife

Het Lusenga Plain National Park een relatief klein nationaal park met een oppervlakte van 880 km². De open vlaktes bestaan uit grasland en aan de rand van het Lusenga Plain National Park staan resten van moerasbossen, marguesia bos. De rest van het Lusenga Plain National Park is bedekt met dichte miombo bossen. Na jaren onbeheerd te zijn, leven en nu weer impala's, zebra's en gnoes in het park. 

In 2009 zijn er door ondersteuning van Sabi Sands in Zuid-Afrika tussen de 300 tot 500 olifanten van Sabi Sands naar het Lusenga Plain National Park en Sumbu National Park verhuist.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...