Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mweru Wantipa National Park

Het Mweru Wantipa National Park bezoeken is een avontuur op zich en vergt een speciaal ontwerp voor een individuele safari op maat. Het Mweru Wantipa National Park ligt ‘verscholen’ in het Kaputa District in Noord-Zambia en wordt nauwelijks bezocht. Neem contact met ons op voor een speciaal individueel ontwerp voor een maatwerk safari naar Mweru Wantipa National Park.

Mweru Wantipa National Park - vegetatie

Het Mweru Wantipa National Park heeft een oppervlakte van 3.134 km² en ligt in het noordelijke deel van Zambia in het Kaputa District. Het moerasland rondom Lake Mweru Wantipa lijkt op de moerassen van de Bangweulu Wetlands met zijn overvloed aan watervogels tijdens het regenseizoen. Het moeras en de randen van het meer worden gedomineerd door de dichte papyrus planten.

Mweru Wantipa National Park – wildlife en vogels

In het Mweru Wantipa National Park leeft een groot aantal soorten zoogdieren, waaronder bushbucks, puku’s, olifanten, buffels, sable antilopen, roan antilopen, hartebeesten, elanden, waterbokken, duikers en grijsbokken. Het park is ook rijk aan watervogels zoals verschillende soorten eenden, ibissen, reigers, ooievaars en de witte pelikanen.

flg zambiaVraag gratis advies op maat aan

Lees onze Zambia kennismaking

 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...