Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia exclusieve wandel safari South Luangwa

Deze 10-daagse wandel safari reis op maat in Zambia biedt u de exclusieve gelegenheid om te genieten van de uitbundige natuur van South Luangwa National Park, de bakermat van de wandel safari. U verblijft 8 nachten in diverse luxe Bush Camps op afgelegen plaatsen in het park en wandelt korte afstanden met een gids en gewapende ranger van Bush Camp naar Bush Camp. Neem contact met ons op voor een voorstel voor deze unieke 10-daagse maatwerk wandel safari reis in Zambia.

Wandel safari South Luangwa National Park

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari:

Uitgebreid safariprogramma 

Dag 1 - 2
South Luangwa

Vandaag komt u aan op het internationale vliegveld van Lusaka. U wordt opgewacht en begeleid naar de vertrekhal voor uw binnenlandse vlucht naar Mfuwe bij het South Luangwa National Park. Bij aankomst op het vliegveld van Mfuwe wordt u verwelkomt door een chauffeur die u naar uw lodge brengt, gelegen op de oever van de Luangwa rivier. Vandaag en morgen maakt u game drives in het park.

Accommodatie: Track and Trail River Camp, volpension

Game drive in South Luangwa National Park Zambia

Dag 3 - 4
Luwi Bushcamp

Vandaag begint uw wandel safari. Met een safarivoertuig wordt u diep het South Luangwa National Park ingebracht naar Luwi Bushcamp. Dit rustieke en authentieke Bushcamp bestaat uit 4 kamers met en-suite badkamer zonder dak, zodat u in de openlucht kunt douchen. 's Morgens en 's middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park. De Sundowner wordt genuttigd op een mooie plek in het park. 

Accommodatie: Luwi Bushcamp, volpension

Sundowner tijdens wandelsafari South Luangwa National Park Zambia

Dag 5 - 6
Nsolo Bushcamp

U vertrekt voor de 1ste etappe van uw wandel safari. Een rustige wandeling langs de Luwi rivier naar Nsolo Bushcamp. Uw onderkomen voor de komende 2 nachten staat op een verhoogd terras en heeft muren van gedroogd gras en een groot koel rieten dak. Ook hier heeft u een “openlucht” en-suite badkamer met douche en toilet. 's Morgens en 's middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park.

Accommodatie: Nsolo Bushcamp, volpension

Nijlpaarden tijdens wandelsafari South Luangwa National Park Zambia

Dag 7 - 8
Kakuli Bushcamp

De tweede etappe van uw wandel safari brengt u naar Kakuli Bushcamp. U wandelt langs de Luwi rivier naar het gebied waar de Luwi rivier samenkomt met de Luangwa rivier. De rest van de dag kunt u heerlijk genieten van het uitzicht vanuit het Bushcamp en aan het einde van de middag maakt u een mooie game drive langs de rivier. 

Accommodatie: Kakuli Bushcamp, volpension

Giraffen tijdens wandelsafari South Luangwa National Park Zambia

Dag 9 - 11
Mchenja Bushcamp

U gaat op pad voor de 3de en laatste etappe van uw wandel safari. U wandelt naar Mchenja Bushcamp. De 5 individueel ontworpen tenten zijn voorzien van een “bad met uitzicht” en een openlucht en-suite badkamer met douche en toilet. 's Morgens en 's middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park.

Accommodatie: Mchenja Bushcamp, volpension

Olifanten tijdens siësta in Mchenja South Luangwa National Park Zambia

Op dag 11 neemt u afscheid van South Luangwa National Park. In de loop van de dag wordt u naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Lusaka. Het tijdstip is afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht.

Hier eindigt onze dienstverlening

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat voor deze exclusieve wandel safari in South Luangwa National Park.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...