Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zambia fly-in safari Victoria watervallen en South Luangwa

Tijdens deze exclusieve maatwerk safari reis bezoekt u enkele zeer bijzondere plekken in Zambia en Malawi. De safari reis op maat begint in Livingstone waar u de Victoria watervallen bewondert. Na deze bijzondere ervaring reist u door naar South Luangwa National Park, waar u onder andere dag- en nacht game drives en wandel safari's maakt. Uw maatwerk safari reis brengt u vervolgens naar Likoma Island middenin Lake Malawi. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze bijzondere safari op maat in Zambia en Malawi.

Diner bij Tongabezi Victoria watervallen

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1
Victoria watervallen

Bij aankomst op Livingstone International Airport wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar de lodge brengt. Afhankelijk van het tijdstip van uw aankomst wordt u een lunch of afternoon tea aangeboden en heeft u eventueel nog de gelegenheid om in de middag de Victoria watervallen te bezoekennaar alvorens u terug keert naar de lodge voor het diner. De lodge bestaat uit verschillende huizen en cottages gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier. ’s Avonds maakt u een sunset cruise op de Zambezi rivier of geniet u van een romantisch diner op het drijvende Sampan in de rivier.

Accommodatie: Tongabezi, volpension

Victoria watervallen uit de lucht

Dag 2 - 3
Sindabezi Island Zambezi rivier

Vandaag wordt u naar Sindabezi Island gebracht, een uniek en goed bewaard geheim. Een idyllisch, exclusief camp op een privé eiland middenin de Zambezi rivier. Sindabezi Island is momenteel een van de top 10 eco-lodges in Afrika. Sindabezi biedt u een breed scala aan activiteiten tijdens uw verblijf. Drijf over de Zambezi rivier tijdens een sunset cruise of geniet van een romantisch diner op de rivier op een drijvende Sampan. Er zijn ook enkele leuke activiteiten voor adrenaline junkies, zoals raften, helikoptervluchten of bungee jumpen bij de de beroemde Victoria watervallen.

Accommodatie: Sindabezi Island, volpension

Sindabezi Island Lodge bij Victoria watervallen

Dag 4 - 6
South Luangwa National Park

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Livingstone gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Mfuwe bij South Luangwa National Park. Hier wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw Bush Camp brengt. Het Bush Camp is gelegen in de schaduw van grote mahonie bomen dicht bij een permanent met water gevulde lagune, waarin nijlpaarden en krokodillen leven. Het Bush Camp ligt diep in South Luangwa National Park, aan de Luwi rivier. Het gebied is zeer afgelegen en er zijn geen andere safari kampen of mensen in de wijde omtrek. Het Luwi rivierensysteem staat bekend om zijn leeuwen populatie. Terretoria van verschillende leeuwen groepen overlappen elkaar en de dieren maken gebruik van de droge rivierbedding niet alleen voor het opsporen van hun prooi, maar ook om hun rivalen te lokaliseren en te waarschuwen dat ze weg moeten blijven. Er is niets spannender dan een wandel safari, met een gids en gewapende ranger, in de vroege ochtend, nadat u leeuwen heeft horen roepen in de nacht, verse sporen op uw pad vindt en hen dan te volgen door de Bush. In doodse stilte en met kloppend hart verbeeld u zich dat er achter elke struik een leeuw opduikt; Dit is een wandel safari op zijn best.

Accommodatie: Luwi Bush Camp, volpension

Giraffe tijdens wandel safari South Luangwa National Park 

Dag 7 - 9
South Luangwa National Park

Na het ontbijt gaat u in de vorm van een wandel safari of game drive naar uw volgende accommodatie in South Luangwa National Park. Vóór de brunch bent u in het andere Bush Camp. U heeft twee volle dagen om dit prachtige deel van het South Luangwa National Park en alles wat het park te bieden heeft te verkennen. Het Bush Camp biedt zowel wandel safari’s als game drives.

Accommodatie: Nsolo Bush Camp, volpension

Zebra's tijdens wandel safari in South Luangwa National Park

Dag 10 - 13
Likoma Island Lake Malawi

Na een heerlijke laatste nacht in de bush neemt u na het ontbijt afschied van de staff van uw Bush Camp en wordt u naar het vliegveld van Mfuwe gebracht. Vanaf hier vliegt u via Lilongwe naar Likoma Island middenin Lake Malawi. Lake Malawi is rijk aan waterdieren - de heldere wateren rond Likoma Island zijn uitstekend geschikt voor duiken en snorkelen. Het eiland zelf heeft tal van verrassingen u die u te voet of per fiets verkent. Een bezoek aan de St. Peter’s kathedraal is zeker de moeite waard. Dit opmerkelijke gebouw, gebouwd door missionarissen aan het begin van de 20e eeuw is meer dan 100 meter lang. Maar natuurlijk kunt u hier ook in alle rust relaxen en genieten.

Accommodatie: Kaya Mawa, volpension

Chalet bij Kaya Mawa op Likoma Island Lake Malawi

Op dag 13 vliegt u terug naar vliegveld van Lilongwe.  Hier heeft u aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening 

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor een ontwerp voor deze exclusieve maatwerk safari naar Zambia en Malawi.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris. 

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen op basis van "seat in"
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...