Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Unieke safari Luambe National Park Zambia

Deze spannende en avontuurlijke 9-daagse individuele maatwerk safari in Zambia in de Zambiaanse Luangwa vallei naar South Luangwa National Park en Luambe National Park biedt u één van de beste mogelijkheden om wildlife te spotten. U verblijft tijdens deze privé safari op maat in een prachtig karakteristiek Afrikaans landschap dat wordt gekenmerkt door open graslanden, weelderige bossages, de Luangwa rivier en een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Neem nu contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar Luambe National Park.

Sundowner aan de Lunagwa rivier in Luambe National Park

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 4
South Luangwa National Park

Na aankomst op het vliegveld van Mfuwe bij South Luangwa National Park wordt u door een gids naar Flatdogs Camp gebracht. Deze lodge ligt aan de oever van de Luangwa rivier met aan de overkant uitzicht op South Luangwa National Park, 9.000 km² ongerepte wildernis die u met gidsen verkent vanuit de auto en te voet. De Luangwa Valley leven 100 soorten zoogdieren, ruim 400 soorten vogels en ruim 2.000 plantensoorten.

Accommodatie: Flatdogs Camp, volpension

Olifanten in Luangwa rivier tijdens game drive bij Flatdogs Camp

Dag 4 - 8
Luambe National Park

In de ochtend van dag 4 maakt u een 4 uur durende autorit van Flatdogs Camp naar Luambe Camp in Luambe National Park. Onderweg geniet u van het prachtige Afrkaanse landschap en rijdt u door authentieke Zambiaanse dorpjes en akkers. Tegen het middaguur arriveert u in Luambe Camp, gelegen op de oever van de Luangwa rivier in Luambe National Park. Dit is één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia. Gezien de afwezigheid van grote groepen toeristen is de kans groot dat u het Luambe National Park de komende dagen voor u alleen heeft!

Accommodatie: Luambe Camp, volpension

Interieur safari tenten bij Luambe Camp in Luambe National Park

Dag 8 - 9
South Luangwa National Park

Na de ochtend game drive op dag 8 wordt u door een gids van Luambe Camp teruggebracht naar Flatdogs Camp, waar u op tijd voor de middag game drive arriveert. Na terugkomst van de game drive in South Luangwa National Park geniet u van een welverdiende sundowner en het diner, voordat u uw laatste nacht slaapt in de Afrikaanse wildernis. 

Accommodatie: Flatdogs Camp, volpension 

Liggende giraffe in Luangwa vallei

Op dag 9 wordt u door een gids naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor de aansluiting op uw (internationale) vlucht naar huis of aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze bijzondere privé safari op maat naar Sougth Luangwa National Park en Luambe National Park.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan. 

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...