Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve familie safari Zambia en Malawi

Een unieke 13-daagse privé maatwerk safari voor families om samen comfortabel de Afrikaanse Bush te beleven in Zambia en heerlijk te relaxen aan het meer van Malawi. U verblijft op 2 verschillende locaties in South Luangwa National Park in Zambia, volgens kenners het mooiste natuurpark van Afrika. Aansluitend betrekt u voor 5 nachten een privé huis, met eigen bediening, op Likoma Island middenin Lake Malawi, één van de grootste zoetwater meren van Afrika. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar Zambia en Malawi.

Kaya Mawa op Likoma Island in Lake Malawi

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid safariprogramma

Dag 1 - 5
Mfuwe sector South Luangwa National Park

U arriveert op het vliegveld van Mfuwe bij South Luangwa National Park en wordt door een gids naar Track & Trail River Camp gebracht, gelegen op de oever van de Luangwa rivier. Track & Trail River Camp is een kleinschalige intieme safari lodge die beschikt over uitstekende gidsen en een heerlijk zwembad.

Zwembad bij Track Trail River Camp

In South Luangwa National Park leven grote concentraties wilde dieren rond en in de Luangwa rivier en het grillige verloop van de rivierbedding zorgen voor een mooi schouwspel. De Luangwa rivier staat bekent om de enorme populaties nijlpaarden en krokodillen. In het park zijn 60 soorten wilde dieren en meer als 400 soorten vogels geregistreerd, onder andere: buffels, olifanten, Thornicroft’s giraffen, zebra’s, wildebeesten, 14 soorten antilopen, bavianen, leeuwen, luipaarden, hyena’s, visarenden, grond hornbills en veel soorten ooievaars.Vanuit Track & Trail River Camp maakt u game drives in de Mfuwe sector van South Luangwa National Park. Optioneel kunt u ook wandel safari’s maken, een absolute aanrader.

Op safari in Zambia met de klein kinderen

Dag 5 - 8
Nsefu sector South Luangwa National Park

Op dag 5 wordt u na de ochtend game drive naar Zikomo Safari Camp gebracht. U rijdt door authentieke Zambiaanse dorpjes en langs de akkers van de lokale bevolking. Zikomo Safari Camp in Nsefu sector van South Luangwa National Park is een relatief nieuw Bushcamp met eenvoudige accommodatie, uitstekende gidsen, prima eten en een klein zwembad. Samen met uw gids van Zikomo Safari Camp bepaalt u welke activiteiten u wanneer wilt ondernemen..

Zwembad bij Zikomo Safari Camp

Eén van de belangrijkste pluspunten van Zikomo Safari Camp is de ligging in het Nsefu gebied. Dit is een aparte sector van South Luangwa National Park dat zeer de moeite waard is om te bezoeken. De reden om naar Zikomo Safari Camp te verkassen is om (nog) meer diversiteit te krijgen in uw safari. Een ander gebied en een totaal andere ervaring in een nog zeer ongerept stukje Zambia, want veel toeristen komen er niet.De hoogtepunten van game drives in Nsefu sector zijn:

 • Honderden nestelende ooievaars in mei/juni
 • Afrikaanse Wilde honden zijn erg actief in dit gebied
 • Elanden en Coocksons wildebeast, dieren die je niet in Mfuwe sector vindt
 • Zoutpannen met Hot Springs met crowned cranes
 • In het droge seizoen veel roofdieren, zoals leeuwen en luipaarden

Leeuw bij Zikomo Safari Camp in Nsefu sector

Dag 8 – 13
Likoma Island Lake Malawi

Op dag 8 neemt u na het ontbijt afscheid van de staff van Zikomo Safari Camp en wordt u naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor de regionale vlucht naar Lilongwe, de hoofdstad van Malawi, en de daarop aansluitende vlucht naar Likoma Island in Lake Malawi. Bij aankomst op de airstrip van Likoma Island wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw accommodatie brengt.

Kaya Mawa op Likoma Island vanuit de lucht

Likoma Island ligt in het oosten van Lake Malawi vlak tegen de kust van Mozambique. Op het eiland zijn een aantal kleine dorpjes en een grote kathedraal. Wellicht interessant om te bezoeken. Op de zuidpunt van het eiland ligt Kaya Mawa, een luxe lodge met 11 individueel ingerichte chalets. Wij reserveren hier voor u het privé huis Ndomo Point House.

Families op vakantie bij Kaya Mawa in Lake Malawi

Ndomo Point House ligt op de zuidwest punt van Likoma Island op ongeveer 1 kilometer van de hoofd lodge. Vanuit het huis heeft u een onbelemmerd uitzicht op de betoverende zonsondergangen boven Lake Malawi. U maakt gebruik van alle faciliteiten van Kaya Mawa en heeft de beschikking over een privé kok en house keeping. Het huis beschikt over een ruim woongedeelte, 4 slaapkamers, eigen veranda, een privé strand en een plunge pool.De dagen op Likoma Island kunt u heerlijk relaxen in uw eigen privé villa. Inbegrepen in de reissom zijn alle niet-gemotoriseerde activiteiten, zoals snorkelen en kajakken. Kortom, prima dagen om te genieten van het samenzijn met uw familie.

Snorkelen in Lake Malawi bij Kaya Mawa

Op dag 13 wordt u in de loop van de ochtend naar de airstrip van Likoma Island gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Lilongwe. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze bijzondere privé familie safari op maat naar Sougth Luangwa National Park en Lake Malawi.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle 'shared' regionale vluchten
 • Alle niet-gemotoriseerde activiteiten bij Lake Malawi

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan. 

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...