Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Exclusieve maatwerk fly-in familie safari Zambia

Tijdens deze 7-daagse exclusieve maatwerk fly-in familie safari in Zambia vliegt u naar de Victoria Watervallen, Lower Zambezi National Park en South Lungwa National Park in Zambia. U begint uw safari op maat in Livingstone aan de Victoria watervallen en vliegt van daar uit naar Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park. U verblijft in een exclusieve familie accommodaties en onderneemt safari activiteiten om te genieten van de prachtige overweldigende natuur in Zambia. Uw kinderen genieten van de belevenissen in de natuur en leren ongemerkt heel veel. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten zullen later mooie herinneringen zijn.  Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat voor uw exclusieve familie safari.

Chongwe River House bij Lower Zambezi National Park

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting safari

Uitgebreid Safariprogramma

Dag 1 - 2
Livingstone bij Victoria watervallen

Bij aankomst op internationale vliegveld van Livingstone bij de Victoria watervallen in Zambia wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 2 nachten gebracht. U verblijft in het Dog House van de Tongazebi Lodge. Een perfect onderkomen voor gezinnen en  vrienden die van reizen houden en samen dingen willen ondernemen. In het huis zijn 2 grote en-suite slaapkamers die uitkomen in een centraal woonkamer en eetkamer. In het huis is altijd een butler aanwezig. Verder staat een privé gids en een voertuig tot uw beschikking. Het is een prima onderkomen voor een gezin van vijf personen. Indien u met 8 personen reist verblijft u in het Tangala House.

Tongabezi dagtrip naar Chobe National Park

Drie aparte platformen zijn met elkaar verbonden door verhoogde wandelpaden. Als het water in de Zambezi rivier hoog staat stroomt het water onder het huis door.

Tijdens uw verblijft in Livingstone onderneemt u tal van activiteiten. Natuurlijk mag een bezoek aan de Victoria watervallen niet ontbreken. U kunt ook game drives maken, vissen op de Zambezi rivier, een bezoek brengen aan de lokale markten en museum of een boot safari tijdens de zonsondergang.U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Accommodatie: Tongabezi Dog House, volpension

Tongabezi the hangout (@Christoffer Rosenfeldt)                                                                                                             

Dag 3 - 6
Lower Zambezi National Park

Vandaag wordt u naar het vliegveld gebracht voor de binnenlandse vlucht over het prachtige landschap van Zambia naar het Lower Zambezi National Park. Bij aankomst wordt u opgewacht door een gids en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier verblijft u in het Chongwe River House met uw eigen staff. Het prachtige privé-huis ligt op ongeveer 1 km van het Chongwe River Camp op een rustige plek aan de Chongwe rivier. De vloeiende lijnen en bochten van het Chongwe River House vormen een open woonruimte. Takken lijken uit de muren te groeien en zich moeiteloos in de woon- en eetzalen te mengen. Waterval en regenval douches, meubels gesneden uit een Winterthorn bomen en plafonds bezaaid met kiezelstenen zijn onderdeel van de unieke charme van Chongwe River House.

Chongwe River House zwembad

Het Chongwe gebied is beroemd om zijn grote mannelijke olifanten. Grote kans dat u, zitten op het terras genietend van een drankje, een olifant rond uw huis of bij de rivier ziet. Impala’s , kudu’s en vele andere diersoorten komen naar het water om te drinken. Als u rustig wacht komt Afrika vanzelf naar u toe!

U maakt game drives, boot safari’s, kano safari’s en vistochten. U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen. 

Accommodatie: Chongwe River House, volpension

Chongwe River House karakteristiek uitizicht

Dag 7 - 10
South Luangwa National Park

Na het ontbijt neemt u afscheid van de staff van Chongwe River House en vliegt u via Lusaka naar Mfuwe, bij South Luangwa National Park. Hier wordt u opgewacht en verwelkomt en naar Chinzombo bij het South Luangwa National Park gebracht. U verblijft  3 nachten in Chinzombo in een van de zes exclusieve en elegante villas gelegen direct aan de Luangwa rivier.

Chinzombo bij South Luangwa National Park

Gigantische oude bomen bieden u schaduw en rust. Deze bijzondere plek biedt uitzicht op de rivier waar het wild zich in en om begeeft. De lodge heeft directe toegang tot één van de meest rijke gebieden van South Luangwa National Park.

U maakt game drives en wandel safari’s. U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Accommodatie: Chinzombo, volpension

Game drive in South Luangwa National Park bij Chinzombo

In de ochtend van dag 10 wordt u in de vorm van een game drive naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Lusaka. In Lusaka sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze bijzondere exclusieve fly-in familie safari op maat naar Livingstone, Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle 'shared' game drives activiteiten
 • Alle 'shared' regionale vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

ZambiaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...