Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zimbabwe reissuggesties

Wandel safari Zambezi rivier Mana Pools

Ontdek 3 van de topregio's van Zimbabwe tijdens een unieke maatwerk fly-in safari. U verblijft 3 nachten in Hwange National Park, 2 nachten in Matusadona National Park en 3 nachten in Mana Pools, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Met een klein vliegtuig vliegt u van de ene naar de andere locatie. Geniet van unieke landschappen met een grote verscheidenheid en dichtheid van wilde dieren. Neem contact met ons op voor uw maatwerk fly-in safari in Zimbabwe.

Wandel safari Zambezi rivier Mana Pools

Zwemmen met olifanten in Hwange National Park

U bezoekt tijdens deze 9-daagse safari op maat de meest olifantrijke gebieden van Afrika, het eco-systeem van Hwange National Park (Zimbabwe) en Chobe National Park (Botswana). Geschat wordt dat er circa 120.00 olifanten leven in dit immense gebied. Tussendoor verblijft u 2 nachten bij de majestueuze Victoria watervallen. Neem contact met ons op voor uw maatwerk olifanten safari in Zimbabwe. 

Zwemmen met olifanten Hwange National Park Zimbabwe

Neushoorns in Matobo National Park Zimbabwe

Tijdens deze individuele maatwerk selfdrive safari in Zimbabwe zit u zelf achter het stuur van uw terreinwagen. Na een verblijf in Victoria Falls en een bezoek aan de Victoria watervallen rijdt u een mooie afwisselende route door Zimbabwe naar Harare, onder andere via Hwange National Park, Matobo National Park, Great Zimbabwe, Gonarezhou National Park en de Eastern Highlands. Neem contact met ons op voor uw eigen maatwerk selfdrive safari in Zimbabwe.

Neushoorns in Matobo National Park Zimbabwe

Leeuwen in Hwange National Park

U bezoekt tijdens deze luxe 9-daagse individuele maatwerk safari 3 hoogtepunten van Zimbabwe: de Victoria watervallen, Hwange National Park en Lake Kariba / Matusadona National Park. U reist deels over de weg en deels in kleine vliegtuigjes en overnacht in luxe accommodaties. Hwange en Matusadona staan bekend om de grote hoeveelheid wilde dieren. Een safari om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor uw luxe maatwerk safari in Zimbabwe.

Leeuwen in Hwange National Park Zimbabwe

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...