Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Zuid-Afrika kennismaking

Zuid-Afrika is een groot en divers land met een fantastische mix van natuur, wildlife, culturen en klimaten en is het ideale land voor een onvergetelijk maatwerk reis door een kleurrijke mix van natuur, wildlife en cultuur. Door de ligging op de zuidelijkste punt van het Afrikaanse continent heeft Zuid-Afrika een 2.500 km lange kustlijn die zich uitstrekt van Namibië aan de Atlantische kust rond Kaap de Goede Hoop naar Mozambique en de subtropische Indische Oceaan.

Mambulu! Safaris With A Difference is dé specialist voor maatwerk safari reizen naar Zuid-Afrika.

Kaapstad met Tafelberg

“Wij hebben een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je prima reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken goed verwerkt en sterker nog hele goede suggesties gedaan, waar we meer dan dankbaar gebruik van hebben gemaakt.” (Eric Wassenaar & Robbert Willems, Voorschoten/Den Haag).

Zuid-Afrika, betaalbaar en afwisselend

Het land heeft een uitstekende infrastructuur waardoor reizen in Zuid-Afrika goed betaalbaar is. Hierdoor kunt u veel verschillende activiteiten doen met goede service voor een degelijke prijs. U kunt op veel verschillende manieren door het land reizen, van luxe fly-in tot self drive rondreizen en overnachten in eenvoudige guesthouses of luxe resorts. Door de vele mogelijkheden kunt u in een reis veel verschillende dingen meemaken. De ene dag kunt u game drives maken, waar u de andere dag weer een stad of dorpje ontdekt en de dag erna kunt u door prachtige landschappen rijden. Ook in en om het water kunt u verschillende activiteiten doen. U kunt zwemmen met haaien, walvis spotten of surfen.

Zuid-Afrika Safari op maat luxe lodge in Greater Kruger National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Zuid-Afrika, Big5 spotten

De meest populaire regio van het land om te bezoeken is het noordoosten, waar zich onder andere het beroemde Kruger National Park bevindt. In het noorden van het land, waar geen malaria voorkomt vanwege de hoogteligging, bevinden zich enkele grote safari parken. Deze kunt u met een gids en chauffeur, eigen auto, te voet of per boot verkennen. Met een beetje geluk spot u de Big 5. Dit zijn de buffel, neushoorn, olifant, luipaard en leeuw. Verder kunt u in de wildparken ook genieten van andere zoogdieren, gevogelte en reptielen.

Zuid-Afrika Safari op maat Witte neushoorn in Kruger National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Zuid-Afrika, Garden route

Een andere veel bezochte regio is de Western Cape, rondom Kaapstad. Kaapstad is een hele diverse stad. U kunt er heel actief zijn door bijvoorbeeld de Tafelberg te beklimmen of Lions Head. Aan de andere kant kunt u er ook genieten van heerlijke restaurants en mooie winkels aan de V&A Waterfront. In de directe omgeving van Kaapstad bevinden zich de prachtige wijnlanden, bergen en stranden. In deze Cape Winelands kunt u veel leren over wijnen en bij vele wijngaarden kunt u ook een proeverij doen. Een van de manieren om dit gebied te verkennen is met de Winetram, een trein die middels een hop-on-hop-off systeem u alle bezienswaardigheden laat zien. In de Eastern Cape bevinden zich enkele interessante game reserves in een gebied waar geen malaria voorkomt. Hier kunt u op niet te veel afstand van Kaapstad de natuur in duiken, op zoek naar dieren.

Zuid Afrika Safari op maat wijngaarden langs de Garden Route | Mambulu! Safaris With A Difference

Zuid-Afrika en Swaziland

In het zuidoosten van het land ligt KwaZulu Natal met een meer subtropische atmosfeer en een aantal prachtige maritieme- en wildlife parken. Andere interessante en minder bezochte regio’s in centraal Zuid-Afrika zijn het noordwesten, Lesotho en Swaziland. Ook deze regio’s zijn zeer de moeite waard om te bezoeken, omdat het op cultureel gebied veel toevoegt aan uw reis. Swaziland staat bijvoorbeeld bekend om houtsnijwerk en geblazen glas.

Zuid Afrika Safari op maat Blyde River Canyon Panorama Route | Mambulu! Safaris With A Difference

Zuid-Afrika, reissuggesties>>

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal reissuggesties samengesteld. U kunt er onderdelen uit kiezen voor uw eigen safari op maat. 

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...