Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Echo Caves

De Echo Caves bevinden zich net buiten Ohrigstad aan de Panorama Route in Zuid-Afrika. Deze mysterieuze grotten werden in 1920 door de eigenaar van een plaatselijke boerderij ontdekt. Nadat zijn vee op mysterieuze wijze van de boerderij was verdwenen begon hij zijn zoektocht. Zo ontdekte hij de Echo Caves. 

De Echo Caves zijn een van de oudste grotten in de wereld en zijn een Historisch Monument. De naam van de grotten is gekozen omdat de lokale bevolking één van de stalactieten gebruikt als trommel. Door hierop de slaan waarschuwen ze elkaar voor naderend onheil. De lengte van deze grotten is ongeveer 40 km lang en het geluid is ook ver in de grotten hoorbaar. Hierdoor konden de mensen op tijd in de grotten schuilen.

Vanuit archeologisch oogpunt zijn de grotten ook fascinerend. Een van de kamers van de grot heeft een hoogte van 60 meter. Er zijn rondleidingen door de tunnels waar u indrukwekkende stalagmieten en stalactieten zult zien, waaronder de Madonna en het Crystal Palace. De Echo Caves zijn de minst bekende kalksteen grotten. Het voordeel hiervan is dat hier minder mensen komen en als u geluk heeft kunt u deze geweldige ondergrondse wereld samen met uw gids bewonderen.Voor de meer avontuurlijke onder ons kan er een speciale tour georganiseerd worden waarbij u dieper de grot in gaat. 

Het einde van de grot is nog niet gevonden maar men denkt dat het einde van de Echo Caves ergens dichtbij de Strijdom-tunnel ligt.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...