Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Hluhluwe iMfolozi Park

Het Hluhluwe imfolozi Park is het enige park in KwaZulu-Natal waar de Big5 is te zien. Dit oudste wildpark van Zuid-Afrika is opgericht in 1895 samen met de nabijgelegen St Lucia Reserve. Gelegen in het hart van Zululand ligt Hluhluwe imfolozi Park, waar de Zulukoningen (Dingiswayo en Shaka) vroeger op jacht gingen, maar uiteindelijk de eerste beschermende wetten invoerde.

Vandaag de dag is de Afrikaanse Big5 (leeuw, olifant, luipaard, buffel en neushoorn) te zien op de savanne. Game viewing is de belangrijkste attractie in het Hluhluwe-iMfolozi Park. Verder kunt u hier de cheetah, wild dog en nyala spotten.Er zijn verschillende verborgen uitkijkpunten waarbij u zicht heeft op pannen en waterholes. Hierdoor kunt u de dieren van dichtbij waarnemen. Door Operation Rhino in de jaren 1950 en 60's, werd het Hluhluwe iMfolozi Park wereldwijd bekend om het behoud vaan zijn witte neushoorn.

Het Hluhluwe imfolozi Park beslaat ongeveer 96 000 hectare en bevat een enorme diversiteit aan fauna en flora. Het park wordt in twee delen gesplitst door de R618 die dwars door het park loopt. Het Hluhluwe Umfolozi Park wordt gekenmerkt door heuvelachtige landschap en het noordelijke gedeelte van het wildreservaat staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan vogels en dieren.U kunt hier met een gids een game drive of een bootsafari maken en een wandelsafari ondernemen. U kunt hier ook zelf rijden.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...