Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Knysna Elephant Park

Knysna Elephant Park nabij Knysna in Zuid-Afrika biedt u de mogelijkheid om oog in oog te staan met de natuur. Met de hulp van de Afrikaanse olifanten en goede gidsen maakt u kennis met het droevige en mystieke verhaal van de Knysna Elephants.

Het Knysna Elephant Park biedt een zeldzame kans om dicht bij deze zachte reuzen te komen, die in een gecontroleerde, vrije omgeving leven in het hart van de beroemde Garden Route in Zuid-Afrika. De olifanten in het Knysna Elephant Park zijn veelal weeskinderen uit het Kruger National Park. Het Knysna Elephant Park biedt deze olifanten een prima onderdak. Hun dieet staat onder toezicht van dierenartsen.De Knysna-olifanten hebben een vrij bereik tot 60 hectare van het reserve waar er veel voor hen te eten is, een aantal grote bomen om tegen aan te schuren en twee grote meren om te zwemmen en te drinken.

De vegetatie in het Knysna Elephant Park is een mengsel van de inheemse Kaapse Fynbos (macchia) en grasland, en in omringende gebieden staan pijnbomen. De verzorgers van de olifanten leiden de olifanten regelmatig in de ochtend en avond door de bossen en plantages voor een interessante variëteit en toevoeging aan hun dieet.‘s Nachts gaan de olifanten naar een boma. De olifanten worden 's nachts gevoed met een eiwitrijke pap en takken. Hun boma is bedekt met zaagsel en zorgen voor een comfortabel bed om op te slapen. In de ochtend worden ze gevoed met de eiwitrijke pap en trekken ze naar het eerste meer om water te drinken. De Boma wordt schoongemaakt en klaar gemaakt voor de avond. De baby olifanten worden met flesjes gevoed. Aan de baby melk worden vitamines en mineralen toegevoegd.Ze hebben elk een verzorger nodig die altijd bij hen blijft. De olifanten verzorgers zijn gekwalificeerde verzorgers en houden een waakzaam oog op de kudde.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...