Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Knysna Heads

De Knysna Heads een prachtig onderdeel van de Garden Route langs de kust van Zuid-Afrika. Knysna Heads is bekend over de hele wereld door zijn adembenemende uitzichten en overweldigende natuur.

Knysna Heads verbindt bij het plaatsje Knysna de provincies van de Oost-Kaap met de West-Kaap en gaat langs een aantal populaire vakantiedorpen; zoals Nature's Valley, Plettenberg Bay, Knysna, George en Mossel Bay.De Knysna Heads zijn twee enorme rotspartijen aan weerszijden van de ingang van de lagune; een beroemd oriëntatiepunt langs de beroemde Garden Route. De toegang tot de lagune vanaf de Indische Oceaan is heel smal en menig schip is hier door de kracht van het water op de rosten geslagen en vergaan.

De oostelijke klif van Knysna Heads is gemakkelijk bereikbaar met de auto en heeft veel spectaculaire uitkijkpunten met uitzicht op het kanaal, de Indische Oceaan, de Knysna Lagoon en de monding, en de Outeniqua-bergen. Het uitzicht vanaf de top van de kliffen is prachtig. De westelijke klif is alleen met de veerboot te bereiken en is onderdeel van het Featherbed Nature Reserve. Hier kunt u verschillende excursies maken.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...