Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kololo Game Reserve

Het malariavrije Kololo Game Reserve ligt in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika in het hart van het Waterberg natuurgebied. Het Kololo Game Reserve is groot, rustig en ongelooflijk mooi, met een rijke culturele erfenis en een natuurlijke pracht.

In het Kololo Game Reserve leeft veel wild, een perfecte safari bestemming om de Big5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) te zien. Het Kololo Game Reserve is 3000 hectare groot en bestaat uit ongerepte Afrikaanse Bush, met savanne, bossen, bergen en valleien, waardoor het een ideale omgeving is om een breed scala aan wilde dieren te spotten. In Kololo Game Reserve leven onder andere impala, kudu, rooi hartebeest, blue wildebeest, zebra, eland, nyala, waterbuck, giraffe, blesbuck en bushbuck , evenals kleinere soorten zoals duiker, mountain reedbuck, klipspringer, steenbok, bushpig and warthog. Vogelaars kunnen hier hun hart ophalen meer dan 300 soorten vogels zijn inheems in dit gebied.

Het landschap van Kololo Game Reserve is bedekt met een overvloed aan inheemse struiken en bomen. Ze vormen een deel van de achtergrond van dit schilderachtige gebied en vormen een integrale voedingsbron voor de verschillende diersoorten die in het gebied wonen. Er zijn 84 verschillende soorten bomen. Wilde bloemen en grassen zijn overvloedig en elk seizoen is het veld bedekt met kleurrijke bloemen.Ongeveer 500 planten soorten zijn opgenomen in het Waterberg plateau en zorgen voor een rijke vegetatie waar de dieren en vogels leven.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...