Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kololo Game Reserve

Het malariavrije Kololo Game Reserve ligt in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika in het hart van het Waterberg natuurgebied. Het Kololo Game Reserve is groot, rustig en ongelooflijk mooi, met een rijke culturele erfenis en een natuurlijke pracht.

In het Kololo Game Reserve leeft veel wild, een perfecte safari bestemming om de Big5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) te zien. Het Kololo Game Reserve is 3000 hectare groot en bestaat uit ongerepte Afrikaanse Bush, met savanne, bossen, bergen en valleien, waardoor het een ideale omgeving is om een breed scala aan wilde dieren te spotten. In Kololo Game Reserve leven onder andere impala, kudu, rooi hartebeest, blue wildebeest, zebra, eland, nyala, waterbuck, giraffe, blesbuck en bushbuck , evenals kleinere soorten zoals duiker, mountain reedbuck, klipspringer, steenbok, bushpig and warthog. Vogelaars kunnen hier hun hart ophalen meer dan 300 soorten vogels zijn inheems in dit gebied.

Het landschap van Kololo Game Reserve is bedekt met een overvloed aan inheemse struiken en bomen. Ze vormen een deel van de achtergrond van dit schilderachtige gebied en vormen een integrale voedingsbron voor de verschillende diersoorten die in het gebied wonen. Er zijn 84 verschillende soorten bomen. Wilde bloemen en grassen zijn overvloedig en elk seizoen is het veld bedekt met kleurrijke bloemen.Ongeveer 500 planten soorten zijn opgenomen in het Waterberg plateau en zorgen voor een rijke vegetatie waar de dieren en vogels leven.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...