Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kragga Kamma Game Park

Het Kragga Kamma Game Park in Zuid-Afrika ligt in de voorstad van Port Elizabeth. Nauwelijks meer dan een paar honderd meter van de hoofdweg leven een aantal van Afrika's wildste diersoorten in het Kragga Kamma Game Park.

In het Kragga Kamma Game Park leven giraffen, zebra's, buffels, neushoorns, een grote variëteit aan antilopen, en zelfs jachtluipaarden. Het wild in het Kragga Kamma Game Park is gewend aan voertuigen en rennen niet weg als er een auto nadert, hierdoor kunnen bezoekers de dieren van dichtbij zien en prachitge foto's maken.Vogelliefhebbers wordt aangeraden hun verrekijker en een vogelboek mee te nemen om de verschillende vogelsoorten te identificeren. Bekende soorten zijn Fish Eagles, Sparrow Hawks, Jackal Buzzards en de mooie Yellow-billed Kites. Er is een promenade dek wat een optimaal uitzichten biedt.

De faciliteiten van bij het Kragga Kamma Game Park zijn picknick plaatsen en braai faciliteiten verder een restaurant-cafetaria en een kleine curioshop.

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...