Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
55 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kwandwe Private Game Reserve

Het malariavrije Kwandwe Private Game Reserve in Zuid-Afrika flankert zowel de noord- als zuidelijke oevers van de Great Fish River, vlakbij Grahamstown, ongeveer twee uur rijden van Port Elizabeth. Kwandwe betekent in lokale isiXhosa taal 'plaats van de blauwe kraanvogel'. Het Kwandwe Private Game Reserve ligt dichtbij de Garden Route.

In het 22.000 hectare grote Kwandwe Private Game Reserve leven duizenden dieren waaronder de Big5, cheetahs en een aantal bedreigde diersoorten zoals de  Knysna woodpecker, Cape grysbok, black wildebeest, crowned eagle, black-footed cat and the blue crane waaraan het Kwandwe Private Game Reserve zijn naam dankt.

Game drives worden in Kwandwe Private Game Reserve in de vroege ochtend en avond uitgevoerd door goed opgeleide gidsen. De accommodatie is verdeeld over twee lodges, een herenhuis en een homestead. Daarnaast worden de volgende activiteiten aangeboden; wandel safari's, vissen, historische rondleidingen om meer te leren over de Frontier Wars die hier plaatsvonden, vogels, rhino-tracking en kinderactiviteiten. De zuidlijke hellingen van het Kwandwe Private Game Reserve staan onder invloed van de Indische Oceaan. Hierdoor is het land bedekt met dikkerere vegetatie en bossen met Euphorbia-bomen, vooral op de hogere hellingen. Terwijl de noordwaartse hellingen droger en meer open zijn.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia

    Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
    Groetjes,
    Linda

    Lees meer...