Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Kwandwe Private Game Reserve

Het malariavrije Kwandwe Private Game Reserve in Zuid-Afrika flankert zowel de noord- als zuidelijke oevers van de Great Fish River, vlakbij Grahamstown, ongeveer twee uur rijden van Port Elizabeth. Kwandwe betekent in lokale isiXhosa taal 'plaats van de blauwe kraanvogel'. Het Kwandwe Private Game Reserve ligt dichtbij de Garden Route.

In het 22.000 hectare grote Kwandwe Private Game Reserve leven duizenden dieren waaronder de Big5, cheetahs en een aantal bedreigde diersoorten zoals de  Knysna woodpecker, Cape grysbok, black wildebeest, crowned eagle, black-footed cat and the blue crane waaraan het Kwandwe Private Game Reserve zijn naam dankt.

Game drives worden in Kwandwe Private Game Reserve in de vroege ochtend en avond uitgevoerd door goed opgeleide gidsen. De accommodatie is verdeeld over twee lodges, een herenhuis en een homestead. Daarnaast worden de volgende activiteiten aangeboden; wandel safari's, vissen, historische rondleidingen om meer te leren over de Frontier Wars die hier plaatsvonden, vogels, rhino-tracking en kinderactiviteiten. De zuidlijke hellingen van het Kwandwe Private Game Reserve staan onder invloed van de Indische Oceaan. Hierdoor is het land bedekt met dikkerere vegetatie en bossen met Euphorbia-bomen, vooral op de hogere hellingen. Terwijl de noordwaartse hellingen droger en meer open zijn.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...