Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Mac Mac Falls

De Mac Mac Falls in Zuid-Afrika zijn 70 meter hoog en liggen vlak naast de Graskop Road, ongeveer 14 km ten noorden van de stad Sabie langs de Panorama route

De  Mac Mac Falls ontlenen hun naam aan de Schotse goudzoekers die aan het einde van de 19de eeuw in deze regio naar goud zochten. Veel schotse familienamen beginnen namelijk met 'Mac'. Eerst was hier een rivier maar de gouddelvers hebben het gebied met dynamiet opgeblazen zodat de rivier zich in 2-en splitste en zij beter bij het felbegeerde goud konden komen.

De Mac Mac Falls zijn in 1983 tot Nationaal Monument verklaard. Er is een verharde weg en trappen die bij een platform uitkomt dat zich over een klif uitstrekt. Het platform bevindt zich boven de kloof van de 65 m hoge waterval en van waar u de waterval goed kunt zien. Stroomafwaarts bevindt zich de Mac Mac Pools, waterpoelen in de rotsen. Het kristalheldere koele water is ideaal om lekker in te plonzen of op te frissen. Er zijn picknickplaatsen, toiletten en het is rolstoel toegankelijk.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...