Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Oudtshoorn

Oudtshoorn is de 'struisvogel' hoofdstad van de Klein Karoo en ligt op 55 kilometer van de grote kustplaats George.

De gezellige rustige stad ligt in een vruchtbare vallei en heeft zich langs de oevers van de Grobbelaars rivier gevormd, een zijrivier van de Oliphant's rivier. Aan de noordzijde van de vallei bevinden zich de Swartberg mountains en in het zuiden liggen de Outeniqua mountains. Warme, droge zomers en zonnige winterdagen maken het de ideale broedplaats voor de majestueuze struisvogel (het synoniem voor Oudtshoorn). In de omgeving van Oudtshoorn zijn wel 400 struisvogelboerderijen. U kunt 3 operationele struisvogelboerderijen bezoeken en daar een ritje maken op de rug van een struisvogel.

Ten noorden, richting de Swartberg mountains, bevinden zich de Cango Caves. Hier kunt u mysterieuze en adembenemende kalksteenformaties in een grote verscheidenheid aan natuurlijke kleuren zien, een ondergronds wonderland.

Lees onze Zuid-Afrika reissuggesties

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

  • Zambia en Malawi

    Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
    Groeten,
    Familie van Sintruyen

    Lees meer...