Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer

Luxe cultuur en wildlife rondreis Zuid-Afrika op maat

Tijdens deze luxe 9-daagse maatwerk rondreis in Zuid-Afrika bezoekt u Kaapstad en Franschhoek in de Western Cape en Sabi Sand Private Game Reserve bij het Kruger National Park. Uw reis begint in Kaapstad. Hier beklimt u de Tafelberg of bezoekt u het spectaculaire schiereiland met de Peak Drive Chapman en het Cape Point natuurreservaat. Hierna gaat u naar het schilderachtige Franschhoek, ook wel de 'culinaire hoofdstad' van Zuid-Afrika genoemd. Franschhoek ligt in een historische wijnbouwvallei met een adembenemend landschap en staat bekend om zijn wijnhuizen en wijnproeverijen. Vervolgens vliegt u naar het Sabi Sand private game reserve waar u geniet van verschillende game drives in de ongerepte wildernis. Neem contact met ons op voor een reisontwerp op maat. 

Boulders Penguins op Cape Peninsula

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Samenvatting reisprogramma

Uitgebreid reisprogramma

Dag 1 - 3
Aankomst in Kaapstad

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. U verblijft hier in het Bay Hotel. Het hotel biedt een perfecte mix van elegantie en luxe comfort. U kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan en het majestueuze Lions Head.

Mountain biken op Cape Peninsula (@CTT)

U brengt een bezoek aan de Tafelberg en maakt een City Tour door Kaapstad. Ook maakt u een dagtocht naar Cape Peninsula, waar u Hout Bay kunt bezoeken, Chapman's Peak (indien geopend) en het Cape Point Nature Reserve.

Accommodatie: The Bay Hotel, logies en ontbijt

The Bay Hotel zwembad (@Village n Life)

Dag 4 - 6
Franschhoek

U reist verder naar het schilderachtige Franschhoek. U verkent deze dagen Franschhoek, een pittoresk dorpje met spectaculaire wijngaarden die de omliggende berghellingen bestrijken. Franse Hugenoten vestigden zich hier meer dan 300 jaar geleden in het gebied en namen hun eeuwenoude Franse wijn- en voedselcultuur mee.

Monneaux Restaurant Franschhoek

In Franschhoek vindt u prachtige ambachten, kunst- en antiekwinkels, galeries, cafés en restaurants. Geniet van een unieke en ontspannen hop-on hop-off tour om de Franschhoek Valley te ontdekken. Hop uit bij elke halte en beleef de aangeboden activiteiten; o.a. een wijnproeverij of een wijn kelder tour.

Accommodatie: Franschhoek Country House, logies en ontbijt

Omgeving Franschhoek

Dag 6 - 8
Sabi Sand Private Game Reserve

Vandaag verlaat u de Western Cape. U rijdt naar het vliegveld van Kaapstad voor de binnenlandse vlucht naar Nelspruit. Hier wordt u opgewacht en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. U verblijft in de Sabi Sabi Bush Lodge in Sabi Sand Private Game Reserve. Dit is de perfecte keuze voor mensen die een authentieke safari-ervaring willen beleven met luxe accommodatie in het hart van de Afrikaanse wildernis.

Sabi Sabi Bush Lodge interieur (@sabisabi.com)

Sabi Sabi Bush Lodge kijkt uit over een uitgestrekte vlakte en een waterhole. De lodge bevindt zich in een privé concessie van het Kruger National Park. De ruime, rieten suites met hun Afrika-geïnspireerde inrichting hebben allemaal een prachtig uitzicht en een eigen badkamer. Hier gaat u twee dagen op zoek naar dieren in het wild.

Olifanten bij Sabi Sabi Bush Lodge (@sabisabi.com)

De ochtend begint met een kopje thee of koffie waarna u in een open safari auto een game drive maakt in het Sabi Sand Private Game Reserve. In de loop van de ochtend keert u terug bij de lodge voor het ontbijt, eventueel gevolgd door een wandel safari. Na de lunch kunt u even rusten tot thee tijd. Na de thee maakt u opnieuw een game drive. Wanneer u aan het begin van de avond terugkeert in de lodge staat het diner voor u klaar.

Leeuw bespringt buffel in Sabi Sand Private Game Reserve (@Shane Doyle)

U maakt game drive is het Sabi Sand Private Game Reserve. De game view mogelijkheden zijn hier ongeëvenaard. Als u geluk heeft kunt u hier de Big5 zien. Er zijn geen hekken tussen het Kruger National Park en het Sabi Sand Wildreservaat, zodat de wilde dieren vrij in grote natuurlijke omgeving rond trekken.

Een verblijf in de Sabi Sabi Bush Lodge laat uw Afrikaanse droom safari werkelijkheid worden!

Accommodatie: Sabi Sabi Bush Lodge, volpension

Sabi Sabi Bush Lodge relaxen bij zwembad (@sabisabi.com)

Dag 9
Johannesburg

In de ochtend wordt u naar het vliegveld van Nelspruit gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Johannesburg. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Prijsindicatie

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Luxe cultuur en wildlife rondreis Zuid-Afrika op maat.

Prijsindicatie op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accomodatie zoals beschreven op basis van double/twin sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven (en niet optioneel)
 • Engelstalige gids tijdens transfers
 • 1 ochtend Tafelberg en city tour in Kaapstad
 • 1 full day tour naar Cape Peninsula
 • 2 game drives per dag bij Sabi Sand Private Game Reserve

Exclusief:

 • Fooien
 • Binnenlandse vluchten
 • Drankjes in de bar van de accomodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Alle entreegelden voor nationale parken en wildlife reserves
 • Optionele activiteiten
 • Regio - en internationale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, parkfees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.

zuidafrikaVraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...